![]() |
Gönlümün gülüne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Gönlümün gülüne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Gönlümün gülüne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Gönlümün gülüne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Gönlümün gülüne Nefsimi tanıyamadım Yenemedim ben ey gülüm Sana layık olamadım Denemedim ben ey gülüm Ahir zamanda yolumu Bulamadım ben ey gülüm Kırık kolum kanadımı Geremedim ben ey gülüm Yolum yokuşlara süştü Bedenim vesveseyle pişti Adanacak gafil baştı Veremedim ben ey gülüm Yaşarken ölmedim gülüm Aşkınla aşmadım çölüm Şanında açan sümbülü Deremeddim ben ey gülüm Nazarla muhabbet ile Muhammedi heybet ile Tebliği hak sohbetine Giremedim ben ey gülüm VARLIĞI AYAKLARINA SEREMEDİM BEN EY GÜLÜM |
SAAT: 20:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.