![]() |
Cevap: öğrendim ki<< Ogrendim ki... En iyi arkadasla sıkıcı an olmaz Ogrendim ki... Yureginiz ne kadar kan aglarsa aglasin Dunya sizin icin donmesini durdurmuyor. Ogrendim ki... Iki kisi munakasa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamina gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamina gelmezArO* ablamm |
Cevap: öğrendim ki<< Ogrendim ki... Bazi insanlar sizi cok seviyor Ama bunu nasil gosterecegini bilemiyor. |
Cevap: öğrendim ki<< Ogrendim ki... Gercek arkadaslar arasina mesafe girmez. Gercek asklarin da! |
Cevap: Yıllar sonra öğrendim ki !! Konular birleştirilmiştir |
Cevap: Yıllar sonra öğrendim ki !! İnsanları nekadar düşünürsen düşün,onların seni o kadar düşünmediklerini öğrendim. Her ne kadar O’nu çok düşünsen ve gitmesini istemesende,yine gidebileceğini öğrendim. Dilin karşındaki gözlere karşı söyleyemediği sözleri parmakların kolaylıkla yazabildiğini öğrendim. En fazla önemsediğim kişilerin , benden hep uzaklaştıklarını öğrendim… İyi insan olmanın hep iyi sonuçlar getirmemekte olduğunu öğrendim. Kalbin ne kadar kırılmış olursa olsun,Dünya’nın senin acılarından dolayı durmayacağını öğrendim. Ve kalbimi asıl acıtanın yine kendim olduğunu …ÖĞRENDİM… |
Cevap: Yıllar sonra öğrendim ki !! çalışmadan hiç bir yere gelemiyormuş insan.. |
Cevap: Yıllar sonra öğrendim ki !! yıllar sonra öğrendim ki; daha hiç birşey öğrenememişim, kimseyi tanıyamamışım,haklı kim haksız kim ayırt edememişim,alçaltacağımı yüceltmiş,yücelteceğimi alçatmışım ben yıllar sonra yarınımdan bi habermişim |
Cevap: Yıllar sonra öğrendim ki !! Bende öğrendim ki tek kurtuluş çaresi Allah ve resulünün yoluna sımsıkı sarılıp yolundan gitmek...ve ikinci olarak ilahiyat okumak.. |
ögrendim ki... Guveni gelistirmek yillar aliyor, Yikmak bir dakika. |
SAAT: 14:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.