www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi medinelii,Al Tarihi: 27 Mays 2008 (01:18), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2024 (19:05). Konuya 48 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 yelik T.:
11 Mays 2008 | ![]() imdi yusufun kuyusundaym yunusun balgnda.... imdi eyubun sabrndaym ibrahmn teslmyetnde bir askn en gizli gizlerinde suskunlukta ve yokluktaym.... ne kadar eksleblnr bilmiyorum yorumlayamadan gecyor zaman bitiyorum aglamak geliyor iimden evet inkarlar brktryorum yoklugunda kovulmusum kapndan ey rahman sana tesekkur ederken bile dalmsm senszlge bilemedm irdelemedim kendm namazlara yaydgm gaflet gremedim.... hzn m bu ? evet hzn, fanileen kalbin nazagah olma alemnden atls yokolusu susuu.... medineli.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
11 Mays 2008 | ![]() huzzam karanl kmse ruhuma sana inat bir direnie sus serper yinede gstermem gzyaslarm ne susular brktrrm o hazin o yaral yreimde birtek sahibi anlar, gnl yolu Rab'de en cok sonbahar mevsmnde vurgunlar yiyen l domu bir sevdaya ab hayat iirmek ite buydu bu senden kacslarma ismi buydu kapalmsn, gizlimsin,bilinmeyenmsn imdi kr karanlk geceye sussuz bir dermansklla fsldyorum hayr hayr! konusmuyorum. bu szler o yaraladgn yerden geliyor, ars alada olmallar imdi... had bir huzzam mavsn daha ldr iimde yine susar yine gzyaslarm gstermem sana karanlga inat bir mum yakarm iimde Beni anlayana kosarm Amac Rab 'se... (medineli) |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 yelik T.:
25 Mays 2008 | ![]() Alnt:
son yazdnz eser size aitmi ok gzelmi
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
11 Mays 2008 | ![]() evet buradak tum iirler bana aittir. begendgnze ooookkk sevindim... Allah raz olsun |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
25 Mays 2008 | ![]() oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo maallah siz o zaman ayn zamanda aksz alllah nazardan saklasn
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
11 Mays 2008 | ![]() eyvallah abimde nirden annadn yaww ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
25 Mays 2008 | ![]() nasl sen benim sorduum bilmeceyi bildin buda bilmecenin RVANI OLSUN bu kadarda biz bilelim deilmi
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
<< Bir Hznl Veda >> | su damlas | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 27 Mays 2014 21:19 |
VEDA HUTBESI | mamHseyin | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 10 Nisan 2009 06:20 |
VEDA HUTBES | Armagan | Hz.Muhammed(s.a.v) | 1 | 14 Ocak 2009 15:19 |
Veda hutbesi | SONSUZNUR | Hz.Muhammed(s.a.v) | 1 | 24 Aralk 2008 21:28 |
Veda Tavaf | Huzurslam | Hadis-i erif | 0 | 01 Aralk 2008 01:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|