www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi medinelii,Al Tarihi: 27 Mays 2008 (01:18), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2024 (19:05). Konuya 48 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
![]()
Sevmemben vedalar sevmiyorum Gzlerim slak sanrm alyorum Sevmem vedalar ama gidiyorum Lirik bir mzik kulaklarmda Gidince ne yapacam aklmda Sahi ne yaparm ben gidince Yeni bir hayat yeni bir balang Gemiim geecek yle mi, Nasl olabilir Ben derin dncedeyim yine Kaybettim kendimi kendimde Ben ne yaparm burdan gidince Veda serin ama ben yandmm...... Selametle | |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 yelik T.:
11 Mays 2008 | ![]() Melekler dahi m olmal… Ey rzgrn getirdii sevda! Sen beni duymuyor olamazsn! imdeki yangnlardan habersiz deilsin! Beni buralarda bir bama brakm olmazsn… Sana deil, Sendeki beni azlediyorum. Saysz geceler, adaklar adamtm uruna Adaklar dilek olunca yaplrm Belki gelirsin diye, Her adan akdini yerine getiriyorum… lmeyen bir arksn sen Gitmi olmazsn Hangi akta vardr syle Rzgrn getirdii sevda Hangi akta sevdiini lme terk etmek vardr. Mademki aklarn en kutsalyla dllendirildik Ve en acmazsz yalnzlkla imtihan ediliyoruz Ey iime esen sevda rzgr! Git Git yleyse… Adaklarm ahdine devam edecek, Figran olmazsn sen bu yrekte, Hep beni kurtaran ssz sevda rzgrm olacaksn. Sana sz aramzda sr kalacak beni terk edip gidiin Bu gerei yalnz biz bileceiz Sen ve ben… Kimse; “ite sevdadan arda kalan lm paralar demeyecek yreime” “Asil bir vurgun yedim diyeceim….” Bu sr ikimiz arasnda kalacak kor yreklim, Bu gerei yalnzca biz bileceiz Sen ve ben…
__________________ hiretin Sadet gnei, Seherlerin Alacakaranlnda Gizlidir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() Geldi geiyor Haziran.. Bitmi bir d ertesi grdm sen gibi.. geldin ve getin geldin ve oturdun mevsimlerime geldin ve ktn kalbimin krlan fay hatlarna krdm olmu sarlmalarn buusu Scan salarm kavurduu o yaz geceleri bir damla hznle geiyor ite Haziran.. Hadi hazrlan, bitmez bir ark olacaksn dilime Kalkmak bilmeyen bir vapur olacaksn iimin okyanuslarna alan Hadi hazrlan... ok ey deiti, ok ey eksildi, oka yalnzlat ehir uzay kld gkyz darald her nefes almda O yaz scanda, tahta atlara binip giden bulutlarn ardn sra bir melodi eliinde kendi hikayemin yaras, hileli savalar ortasnda Dnyaya zar atp gidenlerin dnn dlyorum ter iinde.. Geiyor Haziran.. Geti Haziran Gemedi sevdan... Yorgunum, dinlersen eer sesimden belli... brahim necik |
![]() |
![]() | Mesaj No:45 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Alnt:
![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
18 Aralk 2010 | ![]() Seni sevmekten ne zaman vazgetim biliyor musun? Kt gnmde yanmda olmadn zaman vazgetim. Cann skldnda benimle paylamadn, krlacak veya tedirgin olacak olsam bile dncelerini aka sylemediini anladm zaman vazgetim. Bana yalan sylediini anladm zaman vazgetim. Gzlerime baktnda kalbinle bakmadn, ve bana hala sylemediin eyler oldugunu hissettiimde vazgetim. Her sabah benimle uyanmak istemediini anladmda, Arlarm dindirecek scak sevgiyi bana vermediinde vazgetim. Sadece kendi mutluluunu ve geleceini dnerek beni hie saydn iin vazgetim. Tablolarmda artk kendimi mutlu izemediim ve tek neden sen olduun iin vazgetim. Bencil olduun iin vazgetim!! Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgemem iin yeterli deildi, nk sevgim ok bykt. Ama hepsini dndmde senin benden oktan vazgetiini anladm... BU YZDEN BEN DE SENDEN VAZGETM
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]()
Ey, benim iyimser hllerim, abuk aldanlarm, Hep inanlarm, Alttan allarm, Hatay hep kendimde bulularm, Demeyecekleri kafama taklarm, Yoktan yere, akp giden gzyalarm, Herkesi, insan yerine koyularm, Hepinize elveda Artk ben kimsenin Hi kimsesi olmayacam... Nazm Hikmet |
![]() |
![]() | Mesaj No:48 | |
![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:49 | |
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
<< Bir Hznl Veda >> | su damlas | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 27 Mays 2014 21:19 |
VEDA HUTBESI | mamHseyin | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 10 Nisan 2009 06:20 |
VEDA HUTBES | Armagan | Hz.Muhammed(s.a.v) | 1 | 14 Ocak 2009 15:19 |
Veda hutbesi | SONSUZNUR | Hz.Muhammed(s.a.v) | 1 | 24 Aralk 2008 21:28 |
Veda Tavaf | Huzurslam | Hadis-i erif | 0 | 01 Aralk 2008 01:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|