![]() |
İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? DÜNYADA YAŞADIM BOŞA Bİ ÖMÜR GÜNLERİM AYLARIM SİMSİYAH KÖMÜR NİHAYETE VARDI KOCA Bİ ÖMÜR AYLARIN SENELERİN BİTTİĞİ YERDEYİM NİMETLER VERMİŞ YARADAN ŞÜKÜR ETMEDİM GÖSTERDİĞİ DOĞRU YOLDAN GİTMEDİM HARAMI HELALİ GÖRÜP SEÇMEDİM YOLLARIN AYRIMA GELDİĞİ YERDEYİM ARKAMA BAKTIMDA YAŞAMAMIŞIM BOŞA GEÇMİŞ ÖMÜR BAKAKALMIŞIM SON NEFES GELMİŞ ŞAŞA KALMIŞIM AZRAİLİN CANIMI ALDIĞI YERDEYİM MAHŞER KALABALIK SUALLER BAŞLAR ALLAH KORKUSUNDAN SEL OLUR YAŞLAR YAKITI İNSANDIR VE SİYAH TAŞLAR MERHAMETİN TÜKENİP BİTTİĞİ YERDEYİM GAFİL OLMA FATİH AKILLI YAŞA GÜNLERİN AYLARIN GEÇMESİN BOŞA BAKMAZ AZRAİL GÖZÜNDEKİ YAŞA SEVGİNİN YARADAN OLDUĞU YERDEYİM |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? İlk deneme olmasına rağmen güzelmiş. Eline sağlık hocam. |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Alıntı:
çok güzel.. yüreğinizi sağlık hocam.. |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? maşallah fatih hocam ilk deneme ama çok güzel olmuş inşallah devamınıda görürüz fahit hocam ama cidden hoşuma gitti hele şu mısralar GÜNLERİN AYLARIN GEÇMESİN BOŞA BAKMAZ AZRAİL GÖZÜNDEKİ YAŞA SEVGİNİN YARADAN OLDUĞU YERDEYİM gerçekten süper çok manalı emeginize yüreginize saglık hocam ++++rep veriyorum devamı için |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Çok anlamlıydı ellerinize sağlık devamını bekliyoruz |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Varılan nokta son nokta O(c.c.) olmuş ne güzel.. emeğinize ve yüreğinize sağlık ... tam ezgilik bir şiir olmuş... |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? eline sağlık fatih:) daha dün akşam dedim sana yaz diye,ne çabuk yazdın..:) |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? YAZ DEDİĞİNDE Bİ KIPIRDANMA OLDU İÇİMDE TAMAMEN O ANKİ DUYGULARIM ORJİNALDİR BÜTÜN TELİF HAKLARI BENDE :):) |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? fatih anladımda:) şu Caps Look u bi kapatıp küçük harfle yazsan güzel olacak:))..forum kuralı büyük harf yasak... |
Cvp: ilk şiirim nerdeyim bi büyük harfle yazdık Allah razı olsun herkez uyardı :):) caps lock tuşunu kıracam aslında ama lazım oluyo |
SAAT: 22:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.