![]() |
Resimli Birbirinden Güzel Şiirler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Muhteşem şiirler :)) Akan suyu severim ben Işıldayan karı severim Bir yeşil yaprak Bir telli böcek Yeşeren tohum Güneşte görsem Sevinç doldurur içime Bir günü Güzel bir günü Güneşli bir günü Hiçbir şeye değişmem Onun için savaşı sevmem Onun için zulümü sevmem Onun için yalanı sevmem Bilirim yaşamaz güneşte Bilirim yaşamaz yanyana aşkla Ne haksızlık Ne korku Ne açlık... Necati Cumalı |
Resimli şiirler " Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi! Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi! Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi! Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi! Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi! ... Unutma sıkıntı, dert, tasa Allah’a sevgili olandan başkasına inmedi. Günahlara kefarettir gönüldeki keder .. Niyetler halis olunca ameller olmaz heder.. Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler … MEVLAM ihmal değil sadece imtihan eder !" |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER NERDESİN.. Geceleyin bir ses böler uykumu içim ürpertiyle dolar Nerdesin ? Yıllar varki arıyorum ben O 'nu Aşıkıyım beni arayan sesin.. Gün olur, sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgarlara karışır gider. Gün olur peşimde yürür beraber, Ansızın haykırır bana ; Nerdesin?. Bütün sevgileri atıp içimden, Varlığımı yalnız ona verdim ben.. El verir ki bir ses bana derinden Taa derinden bir ses bana " Gel " desin.. |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER ]günlerden sonra birgün şatey sesimi farketmezsen rüzgarların nehirlerin kuşların sesinden, bilki ölmüşüm... fakat yine de üzülme ,müsterih ol kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede hatırla ki mahşer günüdür ortalığa düşmüşüm seni arıyorum cahit sıtkı tarancı[/CENTER] |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: RESİMLİ ŞİİRLER Aradığın şey o kitaplarda değil, Aradığın şeyi okuyarak bulamazsın..! Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın..! Aradığın şeyi Dünya’da arayacaksın, Aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın..! Dünya’da ki tüm kitaplar,tüm hesaplar,akıl oyunları,sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın..![/CENTER] |
SAAT: 20:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.