![]() |
Sensizim /Şiir - Fon [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SENSİZİM Zamansız ayrılığın, söyle bu kaçıncı hüzün Şimdi sızlar yüreğim ah yinede söyleyemem. Sensizim yanıyor yüreğim bugün Ayrılık yine kör bi düğüm. Kalbim alev alev yar yandı içim, Bilmem giderken sızlamaz mı için? Git diyemem ,kal diyemem sevdiceğim, sensizim. Sensizim yanıyor yüreğim bugün, Ayrılık yine kör bir düğüm . Kalbim alev alev yar yandı içim Bilmem giderken sızlamaz mı için? Git diyemem ,kal diyemem sevdiceğim ...SENSİZİM... |
Cvp: Sensizim /Şiir - Fon Ve Ben Sensiz Karşılarım Yüreğime Yağan Yağmuru Yalnızlığımın Rengi Solar Gecenin Karanlığında Gece Suskun Yüreğime Dokunur Hüzün Rüzgarı İçimde Eser de Durur Sevdamın Derinliğine Çöktü Hasretin Közü Alevi Durgun Kanar YalnızlığımDamarlarımda Kanar İçime Vurur Gülmeyi Unuttu BakışlarımUnuttu Aynalar Süzülür Gece Gözlerimde Süzülür Simsiyah ve Sakin İçime Volkanlar PatlarKuşatır HislerimiSarar Yüreğimi Lavlar YağmurHüzün Yağdırır Üzerime Hüzün Yağar Yüreğime Yükselen Çığlıklarımı Duyan OlmazGece de Çözemez ZamanKaranlığa Gömülen Kaderimi GeceAcı Kokan Rüzgarını Estirir Gözlerime Katran SızarSızdıkça Sızar Yanan Yüreğime Hüzünle Bakar Gözlerim Hüznü Konuşur Gayrı Dilim Kim Anlar ki?" Sessizliğe Boğulan Hıçkırıklarımı Susmalıyım Konuşmak Fayda EtmezAcze Düşerken Hecelerim Yaşayan Var mı? SorsamAnlatsam Benim Yaşadıklarımı Ve Bedenim DüşerYıkılıverir Öylece Yere Toprak Hüznümü Çeker Alır YüreğimdenHasretini Unutur Yüreğim Dalar Toprağımın Derinlinğe En Derine Ve Ben Sensiz Karşılarım Yağmurun Yüreğime Yağışını Bir yerden Ç/alıntı :) Paylaşım ve fon güzel eline sağlık.. |
Cvp: Sensizim /Şiir - Fon huzurislam çok güzel emeğine bereket.. muhtarım güzel bir paylaşım.. emeğine bereket.. |
SAAT: 14:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.