![]() |
Cevap: Cvp: RUHUMUN HİCRAN DAMLAALARI... Alıntı:
|
Cevap: Ruhumun hicran damlaları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dert etme, iyiyim ben. Ara sıra mahşer, Ara sıra yaşama hırsı... (Y.Hayaloğlu) |
Cevap: Ruhumun hicran damlaları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Yar..!! İlk emir gibi mübarek saydım seni Oku/yorum gözlerini Yol O/lsun sesin Beni getirsin Sana İki de Gülücük Olsun Sofrada Dua/yı Sen Oku Amin...!! Demek Düşsün Bana... |
Cevap: Ruhumun hicran damlaları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanların hesap makinesine dönüştüğü bir dünyada; yakın çevre deyince, artık aklıma kuş, çiçek, ağaç, kitap gibi şeyler geliyor. Üzgünüm. İbrahim Tenekeci |
çeşmek bezen sitare, ezmen mekon kanare.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ey dost, merhametin derin mi derin Özünden yansıyor âleme ışık Ah ne kadar güzel mavi göklerin Bilmem ki, yeryüzü neden karışık Ey dost, merhametin derin mi derin... |
SAAT: 19:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.