![]() |
....beni de katın.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ....beni de katın... Ölesiye sevdalıyım Filistin mücadelesine Bir yol bulsam da gitsem Filistin diyarına Özlüyorum Ben yokum orda Duyuyor musun Filistin Bir taşta bana bırakın Beni de katın aranıza Yemin ediyorum Gerekirse bulaşığınızı yıkar Elbiselerinizi temizler Yerleri silerim Ne olur beni de katın aranıza Dağlara çıkar Ellerimle kırarım dağları Taş toplarım size Sinem ağlıyor. Mücadelenizde ben yokum diye Utanırım bakamam size Sizde yokluk içinde mücadele Bizde varlık içinde sefillik Filistin biliyor musun Mücadelenin olmadığı yer sefilliktir Biliyorsun değil mi Filistin Mücadelen boşuna değil Bir isteğim var Filistin ALLAH izin verirse Ne olur Filistin beni de aranıza katın... |
Cvp: ....beni de katın.... teşekkürler aşıkızehra... bu da benim çok değerli bir hocamın yazmış olduğu bir şiir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇOCUĞUM Seni vurmadılar aslında çocuğum, O dağ yamacında, O elleri kirli, Yürekleri zincirli, Kerli ferli zalimler. Beni vurdular. Hangi bilinmez dirilişin toprağını Öptün sen. Hangi filizlere bahar oldun Çocuğum...Kanınla giderken Hangi dualara dil oldun bilmeden. Toprağının kokusu baharı müjdeliyor. Çoraklaşmış kalplere, kokunla su yürüyor. Körpe tohumlara Gün vurdu yüreklerimizde, Gözyaşlarımız sana amin dedi Duacasına Bire bin verdi, filizlendi. Amince sürgün verdi. Cana can oldu, Cana ferman oldu, kenetlendi. Senin secden ümmetin kıyamı bir bilseler!. Ey Ümmetin dualarında filizlenen diriliş! Kıyamın mübarek olsun... N.İsa |
Cvp: ....beni de katın.... bizi de katın.......[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: ....beni de katın.... Gönlümüz hep orada..silahlandırılsak koşa koşa giderizzz..Zalimin karşısında durmayı elbet biliriz ama imkan yok[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: ....beni de katın.... Bir taşta bana bırakın Beni de katın aranıza Yemin ediyorum Dağlara çıkar Ellerimle kırarım dağları Taş toplarım size Sinem ağlıyor. Mücadelenizde ben yokum diye ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH RAZI OLSUN |
SAAT: 02:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.