![]() |
Adını koyamadıgım.../medineweb YÜREGİMDE BİR DARLIK SEBEBİNİ BİLMEM SANKİ SIKIYORLAR BENİ SESİM ÇIKMAZ KAFAM KARIŞIK SORULAR BOGDU BENİ DUNYA DÖNÜYORMU BUGÜN BİLMEM DÜŞÜNCELER YOGUNLAŞTIKCA YORULUYOR BEDENİM CVPSIZ BİNBİRİKİ SORU HAYRIN SESİMİ ŞEYTANIN VESVESESİMİ BİLMEM BAZEN SUSAYIM DIYORUM DINLEYEYİM GÖNLÜMÜN SESİNİ BAZENDE ÇIK DİYORUM HAPSETME KENDİNİ İKİ ARADA KALDIM NE YAPAYIN BİLMEM ANLATMAK ÇÖZÜMDE OLMUYOR SANKİ SUSMAK EN DOGRUSU DEDİM VIJDANIM BIRAKMIYOR HALSİZİM BUGÜN SUSMAK MI İYİ KONUŞMAK MI ? BİLMEM dua dilencisi... |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
Yüreğinize sağlık... |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Teşekkürler abla o güzeliği tatmış bir edayla yazılmış, kendini bulmuşluklar:) Çok güzel bi fon ekledim.Beğenirsin inşAllah... |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... ANLATMAK ÇÖZÜMDE OLMUYOR SANKİ SUSMAK EN DOGRUSU DEDİM VIJDANIM BIRAKMIYOR HALSİZİM BUGÜN SUSMAK MI İYİ KONUŞMAK MI ? BİLMEM bugünki ruh halim |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
BEGENMEK NE KELİME DUYGULARIMI TAMAMLAMIŞSIN ECRİN TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN ÇOK DARALIYOR İÇİM DUALARINIZA TALİBİM SIKIŞTIRIN BİR KÖŞESİNE OLMAZMI .YÜREGİNİZE HÜZÜN DEGMESİN DEGERLİ KARDEŞLERİM GÖNLÜNÜZ GÜLİSTAN OLSUN İNŞALLAH............ |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Her pencere, büyüklüğü oranınca ay ışığı alır... pencerelerini kapatmalıyım nefsimin...lambalarını söndürüyorum, her türlü ziyadan uzak olmalı bu nefsim... mahkumu olmalı karanlıkların... sinmeli duvar diplerine....ezilip büzülmeli artık.... sus pus olmalı...durulmalı artık suları...dur durak bilmeyen deli taylar gibi şahlandıkça ben yeniliyorum bu yarışta.... bu kulvarda ben değil kalan o olmalı geride en geride....... |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... elimden tut Sevgili... bırakma beni....bana bırakma beni ...nolur....gölgene al beni.... hissetir yüreğime kendini....dağılsın karanlığı ömrümün... zerresine razıyım Senin sevginin...hadi damlat sevgini içime ... tek damla sevgin umanlara bedel...yanmalıyım aşkınla.... her an adını anmalı dilim... adımlarım beni sana getirmeli.... ya sen diye atmalı yada durmalı yüreğim... |
Cvp: ADINI KOYAMADIGIM... Sebebini bilmiyorum öylesine bir şey işte, içimi sıkan sanki özlediğimin hiç gelmeyeceğini öğrenmek gibi,sanki çok sevdiğimin beni terk edip gitmesi gibi sanki koşmak ister de peşinden, ayaklarımın zincirlendiğini hisseder gibi ağlamak isteyip de bir damla gözyaşını bile bulamaz gibi,bir yumruk boğazımda Tuhafım bugün Uyanmak istemiyorum açmamak gözlerimi yeni doğan güne[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].sanki yok bugünden beklediğim, hatta yarından sanki kalkınca ayaklarım beni taşımayacak gibi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].sanki açınca gözlerim bir şey göremeyecek gibi sanki hiçbir şey duyamayacakmış, sesim çıkmayacakmış gibi bir ağırlık gözkapaklarımda açamıyorum, açmak da istemiyorum gibi İyi değilim bugün Sebepsiz |
RE: ADINI KOYAMADIGIM... susmak zor iştir... duyarsın herkes söyler cümlelerini ama sen susarsın seninde vardır elbet cümlelerin ama susarsın işte... sadece kendini düşünüp konuşmak yerine herkesi düşünüp susarsın... |
RE: ADINI KOYAMADIGIM... Alıntı:
Dua dilencisi kardeşim sen de sağolasın ........... |
SAAT: 15:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.