![]() |
ÖZLÜYORUM Sıkıldım yalancı kahkahalardan Tebessümlerimi özlüyorum Bir ses, yüreğimdeki karanlıklardan Hüzünlerimi özlüyorum Ağlamayı unutmuş gözlerim Kararmaya yüz tutmuş yüreğim Taşlardan da katı olmuş kalbim Gözyaşlarımı özlüyorum Binbir put sokulmuş kalbime Söz geçiremiyorum nefsime Baltasını indirecek İbrahimleri özlüyorum Günahlarım prangaya vurmuş beni Şeytan işgal etmiş aklımı,kalbimi Bir fetih zamanıdır şimdi Yürek fatihlerini özlüyorum kefeni giydirecek riyaya pranga takacak dünyaya yüreğimi alıp mevlaya götürecek bir secdeyi özlüyorum Özlüyorum, gönlümü fethedecek Kalbime sevgi tohumları ekecek Beni benden çok sevecek Muhammed´i özlüyorum SELAM ve DUA ile...... |
Cvp: ÖZLÜYORUM yüreiginize elinize saglık ALLAH razı olsun bu arada hoşgeldiniz |
Cvp: ÖZLÜYORUM Sıkıldım yalancı kahkahalardan Tebessümlerimi özlüyorum Bir ses, yüreğimdeki karanlıklardan Hüzünlerimi özlüyorum Ağlamayı unutmuş gözlerim Kararmaya yüz tutmuş yüreğim Taşlardan da katı olmuş kalbim allah razı olsun |
Cvp: ÖZLÜYORUM helal olsun kardeşim çok güzel bi şiir saolasın bizimle paylaştığın için |
SAAT: 14:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.