|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi eksikakil,Açılış Tarihi: 05 Mayıs 2009 (23:15), Konuya Son Cevap : 10 Kasım 2024 (16:12). Konuya 54 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:42 | 
|    

tövbe etmek okadar zormu ki... afettirmek için Allaha sıgının..siz kolay olanı seçiyorsunuz...düşünün bir    [/quote] BEN TÖVBE EDİYRM ETTİM.. AMA BEN BU HALDE BU İNSANLAR ARASINDA YAŞAYAMAM.. BENİ ANCA TENEŞİR PAKLAR..  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:43 | |
|       Durumu:   Medine No :  5446   Üyelik T.:
30 Kasım 2008   |     Alıntı:  
 [/quote] Dünyadan katıldığını yazmışsın buda senin ölmek istemediğini anlatıyor. boynunda tabelamı asılı hic bir şey bilmiyorsan memleketini değiştir ya bak okadar önemlisinki medineweb de 45 sefer tıklanmışsın  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:44 | 
|    

insanlar arasında kötü biliniyorsan, senin için hayırlısı o çevreyi terketmektir. Mümkündürde bu. Taşının yaşadığınız yerden; yeni bir memlekette yeni beyaz bir sayfa açın
      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:45 | 
|    

başlığı açan kardeşimizi ara ara sitemizde görüyoruz, bu sevindirici bir durum       
				__________________   EN GÜZEL AŞK: ALLAH!  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:48 | 
|       Durumu:   Medine No :  44651   Üyelik T.:
03 Temmuz 2014   |     

kardeşin durumu nedir şuan bilgisi olan varmı ?

__________________   Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:49 | 
|       Durumu:   Medine No :  14876   Üyelik T.:
01 Aralık 2011   |      Abdulmelik hocaya sormak lazim msnden irtibat kurup sohbet edebilmis mi ?     5 yil onceki durum Allah kimseyi caresiz dertlerle sinamasin. 
				__________________    |  
      |  
|    |  Mesaj No:50 | 
|       Durumu:   Medine No :  14876   Üyelik T.:
01 Aralık 2011   |     

Bizim insanimiz ne kadar merhametli ,yardimci olmaya calisanlarin gayretleri takdire sayan.

__________________    |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |