![]() |
hak helal etmemek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana |
RE: hak helal etmemek Buyur mevzuyu da alsaydık....... Helallik alamadığınz ya da helallik vermediğiniz biri var sanırımdüşünceli000 |
RE: hak helal etmemek Alıntı:
|
|
RE: hak helal etmemek Cenâb-ı Hak günahkâr kullarını bağışladığı gibi, mü'minler de birbirlerini affetmeye çalışmalıdırlar. Zira insanlara karşı kin ve nefret duygusu beslemek mü'min kişinin sahip olacağı bir haslet değildir. Efendimiz'i ve bizleri affa teşvik eden ayet-i kerimelerde şöyle buyrulmaktadır: “ Sen af yolunu tut, iyiliği emret ve cahillere aldırma.” (el-A'râf 7/199) “Onları bağışla, kendilerine güzel davran.” (el-Hicr 15/85) “- ALLAH'a karşı takva sahibi olun ve aranızı ıslaha çalışın. (Gördüğünüz gibi) ALLAH Teâlâ müslümanların arasını ıslah ediyor.” buyurdu. (Hâkim, IV, 620) Affetmenin dinimizce önemi.. |
yardım birine hakkımı helal etmessem ne olur |
RE: yardım Öncelikle hoşgeldiniz bu ne kararlılık sabır bir tanışalım detaylı konuşalım hakk ismi basite alınacak bir kavram değildir bu konuda hemfikir olalım öncelikle devam ederiz... |
|
selamün aleyküm arkadaşlar birisine kakkımı helal etmessem ne olur |
RE: selamün aleyküm arkadaşlar Kardeşim bu konuyu 3 defa açtın birinde söyleyinde çözelim siz bilirsiniz ama Yinede ben helal et derim. |
SAAT: 18:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.