![]() |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi ögrenci sayfamdada bi bilgi yok, pzt.siyi beklemekten baska care yok, aöf burosunu ariycam, burdada tam bilen yok, msj.gelen kisiler hep guz dönemi dersi kalanlar sanirim, su aöf.ye sinir oluyorum, her duyurusu insani merakta birakmaktan baska isi yok,reklam yapiyo resmen |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi Alıntı:
|
herzaman sinav öncesi msj.gelirdi zaten. |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi [QUOTE=erenn;184754]nasilmi calisiyorum? kardesim sadece aöf.nin kitaplarindan calistim, önce kitaptaki bilgileri bikere hizlica okudum, ikinci kez önemli gördügüm yerlerin altini cizdim, ucuncu kezde altini cizdiklerimi defterime yazdim. Allah razi olsun buradaki kardeslerimin soru cvb.larina baktim cözdum yardimci vs.almadim. Ama arapcaya cok vakit gidiyo diye zaman ayirmadim.cani düsük diye Cok pismanim, seneye daha temkinli olurum. Birazda nasip gibi..[/QUOTEbu kadar kısa zamanda nasıl üç defa okudun maşallah ben yetiştiremedim 11 dersim var 2 si kaldı ama hepsi yarım o yüzden sordum hakkını helal et kardeşimArO* |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi slm, kisa zamanda calismiyorumki, 2 ay oncesi calisiyorum, birde ben zamaninda hizli okuma kursuna gittim, cok kitap okurum,usanmadan cok seviyorum kitap okumayi, turban probleminden unv.teyi biraktim, suan af gelmis ama orgun okumak cok zor benim icin, coluk cocuk, ilahiyat daha iyi calismama gelince cokda iyi almadim mesela 88 ve 78 ile tefsir aa dusmus, hukuk 80 ve 73 ile aa dusmus can egrisi sagolsun, oyle 90 lik 100luk degilim bu derslerde yuzumu guldurdu, ama arapcada hataya dustum, olsun onuda bisekilde ögrenicegim insallah. Sizin 11 ders baya cokmus, sizde iyi bi program falan yapin, gecersiniz insallah, ama ne fayda varsa aöf nin kitaplarinda var |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi eren tefsirden ve hukuktan çok yüksek notlar almışsın daha ne alacaktın maşallah inşallah arapçanı verirsin daha sonra temkinli çalırsın ben bir yerde okumuştum mutlu olmak için keşke demek yanlış bi dahaki sefere demek gerekiyormuş allah yardımcın olsun inşallah eğer takıldığın yerler olursa 2. sınıf istişare bölümünde sor bilen arkadaşlar eminim yardım eder |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar bi forumda 13-14 ekim bahar dönemi bütünlemesi olacak diye yazıyor sizlere öyle mesaj geldi mi |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi dün bana 8-9 eylül bütünleme sınavı var diye msj geldi |
Sinava 1 hafta kala sinav giris yerleri aciklanacakmis, peki kafama takilan bisey var eger arapca 2yi versem yuksek onur belgemi alabilirmiyimki? Aof burosu bilemiyorum dedi. Saglik olsun, yinede. Allahulalem |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi ben 40 25 ile kaldim, arapca 2 yi nasil calisabilirim? Tavsiyeleriniz önerileriniz? Nasil bir yol izlemeliyim? Suan esimin isinden dolayi ildisindayiz, ve burada kurs falan yok, arapcayi hic bilmiyo degilim, biraz bilgim var, calismaliyim ama nasil? Arapcasi iyi olanlar nasil calisiyor Bi yardimci olursaniz? |
sınavda çıkmış sorular üzerinde çalışabilirsiz kane ve benzerleri inne ve benzerlerine dikkat edin onlardan soru her zaman vardır..forumda özetler faydalı notlar mevcut bi göz atın isterseniz |
|
Alıntı:
|
önemli ezber yapicagim kitap eser yazar isimlerini not kagitlarina yazardim, mantar panomvar ortaboy mutfaga yemek yapmaya gittigimde gozumun onune koyardim, utu yapicagim zaman, utumasasinin ust tarafina,koyar hem tekrar yapip hemde ezberlemis olurdum, onlar bitince diger ezberlenecekleri panoya asardim. Simdi bu yontemi arapca kelimelerle yapiyorum, ismi fail ismi meful ve sifati musebbehe cekimleri yazdim, mecbur arapca ezber istiyo.insallah onuda vericem, arapca 3 ve 4 de bitirme planim var kitaplarini net.ten okurum asinalik kazanirim, dua edelim rabbim hepimize onun izniyle anlama kabiliyeti versin insallah. Allah hepinizin yardimcisi olsun |
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi eren bahar dönemi bütünlemesi yapılacağı doğru değil mi |
|
|
|
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi aslı adres değişikliğini kendi öğrenci sayfandan yapabilirsin büroya gitmeye gerek yok sınav için birşey gerekseydi söylerlerdi ben de tam bilmiyorum ama büt sınavından 1 hafta önce giriş belgesini kendi öğrenci sayfanızxdan alabilirsiniz diye mesaj gelir diye düşünüyorum yine de büroya sor emin ol |
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi yanlışlık mı oldu acaba |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi anlamadım ki moralim bozuldu ya |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar kayıt gerekiyormu bütünlemeye girmek için düşünceli000 |
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar açıköğretim bürosunu aradım bütünleme varmış güz dönemi dersleri için 8-9 eylül bahar dönemi dersleri için 13-14 ekin de olacakmış sınavlar |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi hayırlısıyla bütünlemeye kalan tüm arkadaşlar derslerinden geçerler |
sizin hangi dersiniz kaldi? bu arada Allah razi olsun bayabi calismalariniz var sitedeArO* |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar bütünlmeyle ilgili herşeyi acıkögretim .sözel.org dan takib edebilirsiniz ayrıca hangi derslerden sınav olcaksak cumaya kadar sisteme koycaklarmış |
ben arkadaşlarım ve yakınım için araştırdım ve konu açtım ilk dönem yüksek 3.65 ile yüksek onur belgesi aldım ikinci dönem 3.32 ile onur belgesini almaya hak kazandım |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi ben hacının söylemesiyle aöf öğrenci bilgilendirme merkezine e mail gönderdim cevap göndermişler herkesin dediği gibi 8-9 eylül güz dönemi büt sınavı 13-14 ekim bahar dönemi büt sınavıymış iki dönemde kalanları mahrum bırakmadıkları için çok sevindim allah yar ve yardımcınız olsun inşallah |
yardimlarinizida ecirlerle mukafatlandirsin insallah |
Cogunluk o dersten kalmis insallah hepimiz verelim su mubarek dersi |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi eren arapçadan kredili sistem olmadan da bütünleme rekoru kırıyormuş senelerce arapçayı vermek için çabalayan hala o kadar çok ki |
Alıntı:
Bu butunleme sinavinda gecer not kactir ? |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi bir bilgim yok oldugunda yazarım |
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi hacı yani en düşük CD mi alınabilir |
|
SAAT: 02:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.