![]() |
Cevap: kız çocukları okutulmalımı? Alıntı:
ALLAH ; Müslüman dediğine gözlerini haramdan korumayı ayeti ile emretmiş. ötesi berisi yok tabiki ANLAYANA.... |
Cevap: kız çocukları okutulmalımı? Alıntı:
|
Cevap: kız çocukları okutulmalımı? Allah hepimizin yardımcısı olsun.Peygamber Efendimizin dediği gibi ahir zaman çağında yaşıyoruz. |
Cevap: kız çocukları okutulmalımı? Her kesimin haklı olduğu yerler var. Ben de kendi fikrimi kısaca söyleyeyim: "Sen Allah yolunda hizmet et, senin hizmetini gören biri bulunur." şeklinde bir söz vardı. (kimindi hatırlamıyorum) Bence islami hassasiyet sahibi kardeşlerim özellikle kızlarını, erkek-kız karışık olmayan okullara versinler, haram ortamlardan uzak tutsunlar. "Kadınlar hasta olunca kim bakacak peki" sorusuna da cevabım işte yukarıdaki söz. Şöyle ki; Etraf helal-haram hassasiyeti olmayan kişilerle (doktorlar da var) dolu, onlardan da kadın olanlar var. Onlara görünsünler inşallah.. Peki ne zamana kadar? İnşallah şeriatın hüküm sürdüreceği, haramın helalin gözetileceği, tıp eğitimi, fizik/kimya eğitimi de verilen islami okullar olana kadar.. O zamana kavuşursanız inşallah, siz de gönderirsiniz çocuğunuzu o okullara.. Ama şimdi "dünyada kadın doktor olmayacak mı" diye, ben niye kızımı haram çukurlarına teslim edeyim. Varsın doktor olmasın, medrese eğitimi görsün. Doktor çok nasılsa.. |
Cevap: kız çocukları okutulmalımı? Okumuş bir hekim olmaktansa,korunmuş bir meryem,Ahmed olsun daha iyi,zaten vahiyi esas almayan eğitim sadece insanı çağa uygun köle yapmaya yönelik yetiştirir... |
SAAT: 13:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.