![]() |
Yetişkinler İçin Kur'an Kursu Tavsiyesi Allah Rızası İçin selamün aleyküm İzniniz olursa size bir konuda danışmak istiyorum. Ben İstanbul'da Kadıköyde oturmaktayım. Internetten baya bir araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Yetişkinler için açılmış olan bir Kur'an kursuna gitmek, Kur'an-ı Kerim'i daha düzgün bir şekilde okumak ve anlamak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
Cevap: Yetişkinler İçin Kur'an Kursu Tavsiyesi Allah Rızası İçin as. bayanmısınız erkekmi ? kuranı tecvitli okumak isterseniz süleymancılara gidin. kuranı anlamak isterseniz İslamoğlu(akabe vakfı) gidin |
Cevap: Yetişkinler İçin Kur'an Kursu Tavsiyesi Allah Rızası İçin Erkegim. Camilerin veya diyanet vakfının bu şekilde kursları olmuyor mu peki? |
Cevap: Yetişkinler İçin Kur'an Kursu Tavsiyesi Allah Rızası İçin Bazi cami imamlari vaaz verirkendiyor istediginiz saatte gein ders verelim diye.. Yeter ki kuran ogrenmek isteyinn Sin bulundugunuz mevkiide ki cami hocasindan bbana. Ders verebilir misiniz diye talepte buludunuz mu? Eger ki kadikoy olmazsa, uskudarda osym burosunun yanindaki cami imamlari her zaman gelin ders veririz diyorlar, imam kendisi olmazsa orada ders verecek hafiz veya hoca arkadaslairmiz burada diye cemaate soyluyordu, |
Cevap: Yetişkinler İçin Kur'an Kursu Tavsiyesi Allah Rızası İçin bana hiç denk gelmedi vaazda söylerken. ancak gidip de bir cami hocasına da bunu sormadım. |
SAAT: 14:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.