![]() |
Cevap: YGS Sınavna hazırlancam lütfen nasıl başlamam konusnda bana yardımcı olcak var Alıntı:
|
Cevap: YGS Sınavna hazırlancam lütfen nasıl başlamam konusnda bana yardımcı olcak var El Ezher'de okuman için YGS nin etkisi yok mu? Türkiye'de İlahiyatlar ve Din Kültürü Öğretmenliği YGS 4 puanı ile alıyor. YGS 4 puan hesabı şöyle: Sosyalden 1 soru 4 ile çarpılıyor. Türkçeden 1 soru 3 ile çarpılıyor. Matematikten 1 soru 2 ile çarpılıyor. Fenden 1 soru 1 ile çarpılıyor Katsayılar sınava girenlerin netlerinin ortalamasına göre az da olsa değişebiliyor.Yani standart sapmaya göre kat sayılar azalabiliyor veya artabiliyor.Mesela 2013 matematik soruları zormuş. Bu yüzden Matematik kat sayısı artmış. |
Cevap: YGS Sınavna hazırlancam lütfen nasıl başlamam konusnda bana yardımcı olcak var Evet haklısınız ama ben sözel bölümden giricem, o yüzden de; tarih, türkçe ve felsefe benim için ön planda olması gerekir.... |
Cevap: YGS Sınavna hazırlancam lütfen nasıl başlamam konusnda bana yardımcı olcak var Alıntı:
Daha sonra Türkçe önemli.Vaktin yeterse diğerlerini de yaparsın. Kaç puan yapman gerekir bana söyle sana hangi dersten kaç net yapman gerektiğini hesaplayayım. Bir de size ne kadar ek pua veriyorlar biliyor musun? |
SAAT: 09:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.