![]() |
bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? onlinedil sitesindeki derslerimi izleyemiyorum aşağıdaki hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor? Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: iexplore.exe Uygulama Sürümü: 11.0.9600.16428 Uygulama Zaman Damgası: 525b664c Hata Modülü Adı: StackHash_2264 Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0 Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 0000000 OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.768.2 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 2264 Ek Bilgiler 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9 Ek Bilgiler 3: 875f Ek Bilgiler 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Sitenin yetkililerine ulaşamazmısınız onlar yardımcı olurlar belki. Ücretlimi izlediğiniz dersler |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? evet ücretli ilk zamanlar bi sıkıntı yoktu izliyodum sonradan bi sorun oldu ne olduysa siteyle alakası yoktur çünkü farklı bilgisayarlardan açabildim benim bilgisayardan açılmıyo |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Ip adresiniz yasaklanmış olabilir. Böyle sitelerde sadece kayıt olunan ıp adresiyle girişi kabul ederler siz başka pc den denediğiniz için güvenlik amaçlı yasaklamış olabilirler. Sitenin yöneticisine mail atın yada forum hali varsa ordan ulaşın çözerler sorununuzu |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? deniyim hemen inşallah çözülür |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? İnşallah. Sonucu yazın yine onlarda çözemezse belki siteden yardımcı olan biri aktif olur :) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? site yetkilileriyle iletişime geçtim bana zaten denemiş olduğum yöntemleri söyledi.. explorerı kaldır tekrar yükle dediki bu mümkün değil çünkü explorer windows paketiyle yüklenmiş.. hiçbiri olmazsa format atın dedi bende bilgisayarcıya gönderdim elimden başka bişe gelmedi.. ilgin için teşekkür ederim huzeyfe..ArO* |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? format atın kurtulun.ne kadar düzeltseniz de illaki aksiliği olacaktır. |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Crom yada mozilla ile deneyin,, windows paketi ilede yüklense her program kaldırlır yüklenir, düzeltmeleri yüklenir, formatsızda çözülürdü, Exploer hangi versiyonunda çalısıyorsa once onun setupını indirip, program ekle kaldır kısmında göremeyebilirsiniz, windıowsun özellik ekleme çıkarma bölümüde mevcut,, yada almış olduğunuz son güncelleştirme ilede sorun yaşamış olabilirdiniz.. neyse format pc ye her zaman çözüm değil çok sık yapıldığı taktirde oem ürünlerin yıpranmasıdır.. |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Crom yada mozila dan çıkacağını sanmam. Çünkü ücretli video derslerinde sadece explorerden açın diyorlar videoyu sadece ordan izleye bilirsiniz demişlerdi bana. Kardeşimizinde aynı. Site yöneticileri sağlıklı bi bilgi verememiş ama bence başka pc den açtığınız için ıp niz kilitlendi yada videoyu bilgisayarınıza kaydetmeye çalıştınız:) sorununuz ne oolursa olsun çözülmesine sevindim :):) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? hepinize teşekkür ederim.. enderhafız kardeş busorunu çözebileceğin aklıma gelmişti ama özel msj olayına girmek istemedim sende bu konuyu biraz geç görmüş oldun.. olsun nasip böyleymiş henüz bilgisayar elime gelmedi bir problem olursa tekrar yardım isterim. huzeyfe, ben kendi bilgisayarımda açamayınca başka pc den denedim ve kaydetmeyede çalışmadım.. bazen videoyu yarıda bırakıyodum işim bitince devam ederim diye o sırada kızımın bilgisayarla uğraştığı oluyodu kendisi henüz 3.5 yaşında ben ondan kaynaklandığını düşündüm hep bi ayarla uğraştı büyük ihtimal... |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Alıntı:
ben onlınearabıc sitesine ilahiyat 1 deyken arapça dersleri için kayıt yapmıştım.ordan söylediler bana sadece explorerden izleyebilirsiniz başka ıp adresi alındığı anda üye olunan ıp yasaklanır ve video kayıtetmek yasaktır kopyalama felan yapıldığı anda ıp yasaklanır diye.ben problem yaşamamıştım dersler bitene kadar ama sizdeki sorununda bunlardan kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm..umarım format sonrası düzelirde derslerinizden geri kalmazsınız :):) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? inşaallah dediğin gibi olur.. sanal problemler işte.. aslında saçma ıp nin kilitlenmesi benim kullanıcı adım ve şifrem var istediğim bilgisayardan girebilmeliyim.. neyse inşallah problem olmaz artık 2 hafta kaldı sınava.. |
onu güvenlik açısından yapıyorlar.mesela ben kayıtlıyken kullanıcı adımı ve şifremi size verip sizinde izleminizi sağlayabilirim onu önlemek için alınmış bir tedbir :) arapça youtube den video eklemiştim siteye onlara baktınızmı pc gelinceye kadar ordan bakın isterseniz tabi diğer dersler değilse dersleriniz :) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? evet ben onlinearabic satın aldıktan sonra gördüm o videoları biraz kötü oldu :) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? online izleyipde alınamayacak birsey yoktur, illaki çaktırmadan alınacak yöntemler bulunur,videoyu ne ile gömdükleri önemli,, haftasonları pek bulunmam online:) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? başka pc den sorunsuz giriş yapabiliyorsanız muhtemelen pc nizin site sunucusu tarafından IP adresi yasaklanmıs veya engellenmis olabilir,, HEAST HİDE IP programını indirip rarlı dosya seklinde indirin ve çalıştırın program başlatıldıgı zaman otomotikmen IP adresiniz degisecektir,, daha sonra DNS ayarlarınızı,, 8.8.8.8 8.8.4.4 yaparak tekrar deneyin kardeşim |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? yine bir bilgisayar sorunuyla karşınızdayım.. arkadaşlar kopyala yapıştır yapamıyorum ctrl+ c yapıyorum ctrl+v yapıyorum sadece a harfini yapıştırıyo tuşlar bozuk demeyin mouse la da yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim... |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? bende aynı sorun olmuştu bi türlü çözüm bulamadım.çaresiz kaldım format attım düzeldi....muhtemelki virus bilgisayarınıza kaptırmışsınız. |
|
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Bitdefender total securtiy programının 90 günlük deneme sürümü var indirip bilgisayarınızı taratın bitdefender en kaliteli antivirüslerden biridir birde bilgisayarınıza firewal kurun. bitdefenderin 90 günlük sürümünü indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burda free 90 days resmine tıklayın. gerçi bitdefenderi kurarsanız firewale gerek kalmaz zaten kendi firewali var. |
allah razı olsun yinede proğramı yüklemem gerekiyor mu microsftunki yeterlimidir |
link [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] test sonuçlarını inceleyin, bitdefenderi neden övdüğümü anlarsınız :) tabi pc win 7 ise, eğer farklı bir işletim sistemi varsa, link menüsünden home user başlığına gelin işletim sisteminizi seçin. |
|
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? ayrıca şu konuyu incelemenizi öneririm. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdakini kurduğunuza eminmisiniz, yanlışlıkla free editionu kurmuş olmayın. |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? kurulmamış meğer daha hala yükleniyo.. daha doğrusu download scanning ve installing aynı anda devam ediyo bitince test edicem inşallah :) |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? yükleme biraz uzun sürer, o yüklerken tarıyor aynı zamanda, yinede siz bir kez daha taratın. |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? tamam Allah razı olsun... |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Cümlemizden, Hayırlı Cumalar. |
Cevap: bilgisayar bilgisi olan biri yardım edebilir mi? En iyi Antivirüs programı deneme süreli yada crackli falan değildir.. en iyisi lisansnlı olandır...:) pc de kullanılan prgramlar crackli ise genel olarak tüm antivirüsler crackleri virüs olarak algılıyor siliyor, bende hiç ugrasmıyom hiç antivirüs kullanmıyom ,Allaha sukur sıkınıtıda yasamıyom:) işletim sisteminiz orj ise microsoft ki de yeterli olabiliyor sadece o antivirüsü kullanması bilmek gerek, çünkü virüs öyle dosyaya giriyor ki program karantinaya alıyor sonra sistem calışmıyor oluyor gibi.. cunku diğer türlü programları lisanslı almadığınız zaman ya sadece deneme süresinin kullanıyorsunuz ya cracklıuyorsunuz ki crackler yakalandıgında tekrar crack arıyorsunuz falanbunlarla pek ilgisi olmayan pc kullanıcıları için en iyisi microsoft free bir sekıklde veriyor zaten indirirn kullanın:) |
SAAT: 20:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.