![]() |
Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? Bazı bayan arkadaşlarımız okulda yada işyerlerinde başlarını açmak zorunda kalıyorlar... :( Kimi üniverstelerde bahçe kapısında kimisinde sınfta açmak zorunda kalıyor... bunun hükmü nedir...? |
Cvp: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? mesela ben cok rahatsız olduğum halde mecbur olarak açıyorum evet bunun hükmü nedir?? |
Cvp: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? arkadaşlar kesinlikle uygun olmadığını düşünüyorum.çünkü bayanların dinimize göre çalışmaması gerekiyor.eğer mecbursa, kendisine uygun bir yerde , bir takım şeyleri aksatmamak kaydıyla, bayanların olduğu bir yerde çalışması uygun görülmüş ve tabi eşinin izniyle...şu an biz napıyoruz, okuyoruz, başımızı açıyoruz, sınavlar vs .. derken bir bakmışız memurluk gelmiş, belediyede,okulda, ya da adliyelerde hangisinde başörtümüzle işimizi yapabilcez. sağlık sektörü ve özel sektör hariç, onlarda durum değişebiliyor....kaldı ki, diyanete bağlı çalışanlar var, onlar dışında uygun olmadığını düşünüyorum... ki öyle de....kısacası nefis giriyor bunun içine...bayanların erkeklerin bulunduğu ortamlara girmesi bile sakıncalı iken bazen iş arkadaşlarımız oluveriyor.............zamana bağlı bir çok şey değişti...........ama bunların yanlışlığını kabullenmek gerekir.uygulasak da uygulamasak da......... |
Cvp: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? neden ne olursa olsun.. başını açmanın günah olduğunu hepimiz biliyoruz.. ama hep bir bahaneler aramaya çalışıyoruz maalsef.. hesap günü hesabını vereceğiz başka yolu yok... başkaları engel olsada.. :( |
Cvp: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? Alıntı:
|
Cevap: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? Evi geçindirmek erkeğin vazifesi.Dolayısıyla çalışmak ya da okumak için baş açılması caiz değil. |
Cevap: Cvp: Okumak yada Çalışmak için Başörtüsü takmamak ?? Alıntı:
Ben sadece ileride diyanete bağlı bir kurumda çalışmak istiyorum. Evet çok şey değişti artık malesef...Her şeyi caizleştirdik |
SAAT: 18:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.