![]() |
Eski bir ataiste çapraz sorgu Altay Cem Meriç benim gibi birçok gencin takip ettiği önceden ataistken sonradan kendi yöntemleriyle delillere inanıp müslüman olan bir doktor.elhm Çok zeki heralanda kendini geliştirmiş tam bir ataist savar.ArO* İşte çapraz sorgusu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Seni muslumanken ataizme iten ne olmuştu? 00:54 Şu Ana Kadar Kaç Kitap Okudun? 01:55 Seni Müslümanken Ateizme İten Şey Neydi? 03:18 Peki Kafana Takılan Şeyleri Hocalara veya Güvenilir Kaynaklara Sormayı Denedin mi? 05:39 Bir Ateistin Hayatı Anlamlandırabildiğini Düşünüyor musun? 08:37 Ateistken Ölünce Yok Olma Korkusunu Nasıl Bastırıyordun? 10:29 Dünyaca Ünlü Bilim Adamı Yanıldı Bir Sen mi Doğrusun? 13:30 Peki Bilimle Ateist Olmalarını Nasıl Yorumluyorsun? 14:05 Seni Müslüman Olmaya İten Şey Ne Oldu? 19:03 Sence Ateizmin En Büyük Çıkmazı Nedir? 19:35 Ateizmin Ahlak Problemi Hakkında Ne Düşünüyorsun? 21:38 3 Kere Kur'an Okudum Ateist Oldum Diyenler Hakkında Ne Düşünüyorsun? 24:37 Bazı Ateistlerin Delillere Rağmen İnanmama Sebebi Nedir? 25:35 Ateist ve Deistlerle Konuşurken Yapılan En Büyük Hatalar Nelerdir? ALTAY CEM MERİÇ MÜSLÜMAN OLMA YOLCULUĞU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.