![]() |
Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım editörüm hepsi doğruArO*alkış000alkış000 çok sevindim çokc*c* |
Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
abla sorulara cevap verilince tekrar cevaplamıyorum..ben pc açana kadar nurşen abla yada fecr hocam cevaplamış oluyorlar napayım :) soruları yayınlarken bu soruları filan arkadaş cevaplasın diye yazsakmı :) nurşen abla yada fecr hoca dan önce cevaplayabilmek için gülümseyen000 |
Azim ve sorumluluk duygusu bu olsa gerek alkış000 Biraz da sorularına arkadaşlarım cevap versin , fırsat bulunca cevaplarım inşallah , kimsenin hakkının önüne geçmeyelim. c* |
|
Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Biraz da sorularına arkadaşlarım cevap versin , fırsat bulunca cevaplarım inşallah , kimsenin hakkının önüne geçmeyelim. c*[/QUOTE] nurşenim hazır gelmişler ken biraz onları terletelim..c*(: |
Azranur , kuzu mu? hasta geçmiş olsun. Hava değişimi çocukları çok etkiliyor. Rabbim şifa versin c* |
takipdeyim abla :):) cevaplandıktan sonra tekrar yazmak gibi huyum yok işte sfhfgshsfhsgh bundan sonra yinede cevaplarım çok geç olmamışs gülümseyen000 |
Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım sorular yolda....bu aralar derdimi tehdit,şantaj ve emrivakilerle anlatıyorumsopa000afrn*25.gif ABDÜLMELİK hocama görürse fena azar işiticemgülümseyen000:).. |
bekliyorum soruları hyyyyy |
Hocam çok özür diliyorum. Hakkınızın önüne geçtiğim için bundan sonra bekliyeyim c* Vazgeçtim hocam soruları görünce dayanamam cevap vermeye devam edeceğim gülümseyen000 gülümseyen000 gülümseyen000 |
SAAT: 10:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.