![]() |
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım 41- vahyin “Davud’a ve Süleyman’a verdim” denilen en büyük nimetneydi?
|
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım I]41- vahyin “Davud’a ve Süleyman’a verdim” denilen en büyük nimetneydi?[/I]
47-Neml Ne demektir?
20.ayet |
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım Alıntı:
İlim |
Alıntı:
NEML-20 Ayeti Türkçe Meali: Ve kuşları yokladı (teftiş etti). Sonra: "Hüdhüd’ü niçin ben göremiyorum, yoksa o kaybolanlardan mı oldu?" dedi. |
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım evet000ArO* 51- hz Süleyman’ın “Elbette ona şiddetli bir azâb ederim veya boynunu keserim, yahut da bana her halde açık, kuvvetli bir bürhan getirir” ayette geçen mesajının amacı ne idi?
|
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım 51- hz Süleyman’ın “Elbette ona şiddetli bir azâb ederim veya boynunu keserim, yahut da bana her halde açık, kuvvetli bir bürhan getirir” ayette geçen mesajının amacı ne idi?
|
|
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım Nurşen ve mihrinaz hocalar 59.sorunun cevabına bi daha bakar mısınız...diğer cevaplar doğru ArO* 61-Belkıs’ın tahtını Süleyman as ayağına kim getirmiştir?
|
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım 52 ve 60. Soruların cevaplarını farklı vermişiz nurşen hocamla:)dogruyu sizden alabilirmiyiz hocam..tabi benim cevap şıkları görünüyorsa:) |
Cevap: Neml Suresini Sorularla tanıyalım 52 yi mihrinaz doğru 60 ı Nurşen yanlış yapmış |
SAAT: 03:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.