![]() |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Alıntı:
|
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması 69 |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Alıntı:
Ahmed Kalkan kavramlar sözlüğünde 69 yazmış ama herhalde bazı ayetlerde İbrahim a.s'a raci olan "hu" zamirlerini ekleyerek söylemiş olabilir.Ama benim sorum"İbrahim" ismi direkt geçen ayetler idi. |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Soru sırası Muhammed Can da |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması BİAT kavramı Muhakkak ki sana biat edenler ancak Allah'a biat etmektedirler. Allah'ın eli onların ellerinin üzerindedir. Kim ahdini bozarsa, ancak kendi aleyhine bozmuş olur. Kim de Allah ile olan ahdine vefa gösterirse Allah ona büyük bir mükâfat verecektir.48/Fetih-10 |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Güncelliyelim buyrun. |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Kur'an'da "müzekkir-öğütçü" kaç yerde geçer? |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması "Size Rabbimin risaletini tebliğ ediyorum. Ben sizin için güvenilir bir öğütçüyüm." (A'RAF/68) |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması 52 ? |
re: Kur’an Hakkında Sorular | Genel Bilgi ve Soru-Cevap Çalışması Araf/68.ayette müzekkir kelimesi yok.Öğütçü olarak tercüme edilmiş olan kelime:"Nasih" yani nasihat eden |
| SAAT: 14:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.