![]() |
Belki de tadında bırakmak gerekirdi, Sevmeyi, Özlemeyi, Beklemeyi...krik |
Şimdi hangi kelimenin ucundan tutupda sarılayım ki Sana _____ Aylardan Temmuz ___ Mevsimlerden yaz....!! |
Bak buraya " Seni özledim " yazdım, Ne kadar kolay okunuyor öyle değilmi ? Öyle değil işde , Okundugu gibi yaşanmıyor...!! |
Nefes almak için, Pencereyi değil fotoğraflarını açınca Anladım sana yenildiğimi ..!! |
Vaz geçme eşiğinden izliyorum, Herkezi ve herşeyi ,, Git(S)em mi ? .. Kal(S)am mı ?... Sus(S)am mı ?.... Konuş(S)am mı ) ?..... Öyle bir yerdeyim işde.... |
Özlemeye nerden başlıyorduk ,,sesinden mi , Gülüşünden mi ? |
Balıksın denizin yok, Kuşsun kanatların yok, İnsansın kalbin atmıyor.. İşde sensizlik böyle bir şey...!! |
Ben... Yinede vazgeçmedim seni sevmekten ,, Eskisi gibi değil ama , Biraz buruk, Biraz küs, Biraz sitamkar, Yinede seviyorum seni... |
Bazı dertler seni yerden yere vurmaz da Bir eşiğe oturtup saatlerce ağlatır, Tırnağın kırılsa gelirim , Demiştin.. Göğsumde kırk tane orman yandı , Nerdesin....!! |
Gözlerini kapat , elini yüreğine koy ve Dinle ,, Ö_Z_L_E_D_İ_M_...... Bir şeyi herhangi birşeyi özlemekten bahsetmiyorum sana, Seni Özlemek gibi bir şey var... Nefes aldırmıyor insana....!! |
SAAT: 05:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.