|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 16 Nisan 2021 (15:32), Konuya Son Cevap : Dün (17:23). Konuya 94 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:91 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Ne olur sende beni özle ; Çünkü bende ki Özlem seni bana getirmiyor..🥀🩶
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:92 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bilirim buz dağıdır özlem eflatun sabahlardabilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR aslında..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:93 |
18 Aralık 2010 | ![]() Sana olmayan özlem bir şeye benzemiyor!.. Özlemimm...
![]() |
![]() | Mesaj No:94 |
18 Aralık 2010 | ![]() En uzak yer varamadığın, varamayacağın yer değildir. En uzak yer; ---senin ardında bıraktığın, ---bir daha dönmeyeceğin, ---dönsen de bulamayacağın yerdir.... Özlemim...
![]() |
![]() | Mesaj No:95 |
18 Aralık 2010 | ![]() Gün hazana uçtu göçmen kuşun kanadında. Kızardı yapraklar, uçuştu sarı meltemlerin ardı sıra. Dövdü poyrazlar Ada yamaçlarını. Koptu tufanlar, sarsıldı kıyılar kızgın dalgalarla. Kestaneler yuvarlandı ayaklar altında; sıkıldı sokak lambaları derin yalnızlıkla. Duyamadım soluğunu yanaklarımda. Kırıldım sırça misali, darıldım sana... Yokluğuna... Suskunluğuna. Hüzünlü perçemlerin geldi aklıma, düştü yüreğime bir mektup daha. "Özledim" dedi kalemim, eğildi gözlerim. "Özledim, avuçlarımdaki yüreğini; Hazan yaprakları misali boynu bükük... Anıların kuytusuna saklanan vaatlerini Gerçekleşmeyecek hayallerini Hüzün dolu vedalarımızı özledim; Çaresiz ve dalgın.." Sonuncuyu yazdım az önce, kış kapıyı çalınca. Bavullarımı toplar gibi topladım senli anılarımı kucağımda. Her birini özenle katlayıp sakladım gönül bohçamda. Bir daha aklıma düşecekleri güne kadar yatırdım hislerimi uykuya... Anıların kollarında... "Bitti" dedi kalemim, sustu dillerim... "Alıp da gittiğin bir yudum sevgiyi, Varlığını özledim..."
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Beklemek /Fadime Yahşi | FADİME YAHŞİ | Fadime Yahşi | 2 | 25 Aralık 2022 18:39 |
Beklemek... | enderhafızım | Makale ve Köşe Yazıları | 6 | 15 Eylül 2022 00:04 |
İDDET BEKLEMEK | Bedia Özdemir Tokel | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 21 Aralık 2016 09:34 |
Beklemek | gün ışığı | Şiirler ve Şairler | 0 | 12 Nisan 2014 14:20 |
İsa (a.s.)ı Ya da Mehdi'yi Beklemek?! | FECR | Peygamberler(a.s) | 0 | 24 Aralık 2011 17:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|