![]() |
Bazen Hiç kavuşamadığın biriyle , Yaşıyorsun en büyük ayrılığı...!! |
Arkana bakmadan gitmek istersin , Öyle her şeyi bırakmana Falan gerek yok, Anılarını bırakabilirsen yeter...!! |
Ben gideceğim yerin gurbet olduğunu biliyorum , Peki ya sen ... Kaldığın yerin sürgün olduğunu...!! |
İnsan dağları tepeleri aşarda , Ufacık bir hatıraya yenilir..!! |
Hep anlattıklarımı biliyorsun, Peki ya sustuklarımı ..!! |
üç yanlışım oldu ; Tanıdım, İnandım , Güvendim, Ama bir doğrum oldu, Sevdim..... Sonuç ; üç yanlış bir doğruyu Götürdü ...!!! |
Herkez gider ben kalırdım, Şimdi her kez gelirde bir ben Uğramam sana...!! |
Ben sanıyordum seninle ölüme bile gideriz ... Öldüm ama yanlız... İçim öldü sen yoktun....!!! |
Fısıldasam duyacak gibi , Lakin feryadıma sağır...!!! |
Bardak mı taşar sadece , Yürekte taşar sustukları birikince ...!! |
Bakma öyle ..!! Gördüğün hikayemin yarısı, Yarası içerde, Acısı derinde...!! |
Sana bir şey Söylüyeyim mi ? İYİ Kİ VARSIN......... |
Yâr Mühür’lü Bir Vurgundu Benim Kalbimin Tefsiri Sana… Sus’u Yakıştırdım Gidişine.. Yüreğim Vuslatının Hasretlisi.. Şimdi Bi Dua’ya Değdiriyorum Seni.. Ahiretimin Meyvesi Ahiret’liğim Olsun Yâr’im |
Anlamak hiç istemediler ne sesimden ne de Sensizliğimden... |
Susan biri için bitmişsinizdir, Bir insanın sessizliği en büyük vedadır.. |
Sesime sağır olan ,herkezden vaz geçtim.. |
SANA OLAN UMUTLARIMI İMKANSIZLAŞTIRDIĞIN İÇİN ÇOK KIRGINIM |
Ve insan gözyaşını değil,Ağlatanı silmeli.... |
Bir şarkı gibisin Dünya , Çoğu zaman hüzün makamında .... |
Gözün aydın döküldüm, Artık yük olmayacağım dallarına 🍂🍂🍂 |
Vefa bilmeyene ,Veda yakışır... |
Gülleri ben suladım, Bende kaldı kuraklık... |
Kağıdın Kalemde Gönlü Yoksa , Ne Yazsak Boşuna..? |
Güneş her gün yeniden doğar Kimine "Umut " diye , Kimine " Unut " diye..... ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Anlata,Anlata Duyuramadığı her şeyi, Kafasında sessiz ,sessiz bitirir insan... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yoksun ya___ Neye uzansam ,kısa kalıyor kollarım.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Allah nasip etmediği şeyi ,hayel ettirmezmiş, Hayel ettim, Dua ettim, Kabullendim, Sensizliğim..... |
Alıntı:
|
Şu kaLßime Çok Kızıyorum. . . !! ßenim oLduğu HaLde ßaşkası İcin Atıyor. . . !! |
Hasret'in ılık bir hançer gibi ,durur sinemde .. |
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor.. Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben, bir şiirin ağlattığı, Bir gülün razı ettiği insanlardanım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Nerede iki sandelye görsem, Yanıma seni istiyorum " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çok karanlık Bir cümlede durmuş gibiyiz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve Bir daha kalbinin öyle atması için Kilometrelerce koşman gerekebilir ..., |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa, alıp götürse , Yılların içimde bıraktıklarını... |
Ölmeden önce söyleyebilmeli. Hiç kimse gönlündekiyle gömülmemeli... |
Bir zamanlar Canımın attığı "sen"canımı yakıyor artık.." Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi.. Ya da yazmalı... Kalemimle beraber bitene kadar "seni".. ... |
Bazen, içinde bulunduğu çaresizlik çığ gibi büyüyor. Büyüyor da nefes alamıyorsun o çaresizliğin içerisinde. Seni anlayacak birilerine sığınmak istiyorsun, olmuyor... Kelimeler düğüm düğüm oluyor, konuşamıyorsun. Tam o sırada kitaplara sığınıyorsun. Kendini buluyorsun her cümlede, satır satır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her şey iyiye gitmeli, Ben o kadar kötü şeyi, Boşuna yaşamış olamam.. |
SAAT: 00:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.