| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 15Haziran 2023 (19:34), Konuya Son Cevap : Bugün (18:11). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:31 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Sen düşersin bazen yaşlı düşlerime, Seni düşünürüm mahzun... Bilmem kaçıncı devri hazanın sensiz? Bazen gönlümde oldun bahar, Bazende gözyaşımla şiirde... Ah bilsen! Çok yağmurlar karıştı gözyaşlarıma...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:32 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Herkesin bir “o”su vardır ya hani… Bir bakışıyla çiçek açar gidişiyle hazan… Bu yazı da öyle; bir kalbin sessiz çırpınışı gibi. Yaşanmış bir bekleyişin, söylenmemiş bir veda’nın şiiri belki de…
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:33 |
18 Aralık 2010 | O da senin gibi seviyor mu dediler ? İşde cevab veremediğim tek şey buydu ... Can yücel
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:34 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
İçte tutulan gözyaşı, akıtılandan daha çok acıtır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:35 |
18 Aralık 2010 | Yaralı bir türkünün en kanayan yeridir bazen hayat..
|
| | Mesaj No:36 |
18 Aralık 2010 | Gönülden sevdiğinin gönlünden geçeni bilemiyorsun, işte mesele burada başlıyor..
|
| | Mesaj No:37 |
18 Aralık 2010 | Yüreğimi açmak, dedim. Bir tebessümle bak her şeye, dedi... Tebessüm, dedim. Her kapının anahtarı, dedi. Kapı, dedim. Girmeden bilemezsin, dedi. Ya korku, dedim. Bilinmeyenden korkar insan, dedi. Ben kimim? diye sordum. Sevgiyle beslenensin, dedi. Durdum. Durdum. Yine sustum. Kimsin? diye sordum. Sen’im, dedi. Seni seviyorum, dedim. Ben de seni, dedi...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|
|