![]() |
Sensizliğim.... Umrumdan taşıyor zamansızlığım. İsmin içimde titriyor, sesin sesime düşüyor; ses veriyorum… Oysa sen en sağır yarasın yüreğimde… |
Her Kalbin Bir Yalnızlığı Var Yan yana Olmakta Yetmiyor Bir Olmaya |
Vedası olmayan tek ayrılık ölümdür, .... Hem giden ölüyor ,Hem kalan...... |
zaman geçiyor ,ömür bitiyor, Ve ben aynı yerdeyim. Ama aynı kişi değilim... |
Ne çok öldüm , Sende bir kere yaşamak için... |
Her şeyi anlayacak ve anlatacak tek dil Sessizliktir... |
Seni sevdim çekildim, Dedim dünya bu kadar... |
Biz veda edemedik birbirize, Sen aylardır yazmıyorsun, Ve ben de aylardır kendi içimde , Sana veda etmeye çalışıyorum... |
Ne "Eylül'ün sarı yaprağına, Ne "Ekim'in rüzgarına Ne de "Kasım'ın hüznüne Ben o şiiri , beni hiç Anlamayan "Zemheri " kışa yazdım... |
Ayrılığın hüznünü bilmeyen , Ne bilsin kavuşnanın sevincini.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ruhları birbirine bağlı insanlar vardır, Yürekleri mesafa kabul etmez... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hatıralar iz bırakır göz yaşı gibi silemezsin... |
Hayat nasıl gidiyor dedi, Ağrıma gidiyor dedim Sustu.......! |
Hani bir şeyden vazgeçmeyi hep ertelersin ya , Senden bir şeyler götürdüğünü hissedersin Ama ; Yüreğine bir türlü anlatamazsın , Ve yaşarsın onunla işde öyle Sensizliğim... |
Bir gün geleceksen eğer ,,, Gözlerin bende güzelken,kalbin kalbimle atıyorken, Türküler seni çalıyorken gelll,, Ve bir mevsim daha geç kalma , Gelişin erken olsun ölümden Akşam ezanı okunmadan , Ecelin iftarı açılmadan gelll Sakın geç kalma sevgili , Geleceksen eğer buğün gelll......!!!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Sessiz değilsin ; büyük bir gürültünün içindesin ,duymuyorlar " |
________Ey yar...! ''SEN'' Yüreğime mum Olduktan sonra....! ______Hangi karanlık Söndürebilir'ki ''BEN''İ !!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yarayı üstte kapattım, Sızısı içimde....... |
Bu aralar ellerim hep üşür benim. Doktor ‘kansızlık’ der, ben 'sensizlik’ derim. |
Kaybolan eylül gemilerimi, Sonbahar sesiyle çağırsam gelir mi? Ah vurulası yüreğim süpüremedin kapından yalnızlığı... |
Vuslatıma Çırpınışta Yüreğim Günlerin Vefasızlığında Sensizliğin Sızısı Kaplar İçimi Yüreğim Yanar Yıldızlar Dokunur Gözlerime Gecenin En Karanlığında Dinlemez Derdimi Gece Duymaz Sesimi Yıldızlar... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzaklara dalıp gitmenin yaşı olmaz, "Hikayesi olur " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Görmek istemediler derinliğimi...... Oysa ben gök yüzünü ,başımın üstünde değil kalbimin derinliğinde taşıdım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gel ey yanlızlığım benim Açıpda solmayan gülüm Doldurdum vazoyu seninle Suyunu doldurdum Kokunu öptüm.. |
"Neyin var?'' sorusuna, ''Sen yoksun!..'' diyesim var.. |
GeL...Bir Bakara suresi al beni gözlerine... Fetih gibi dikelelim kalk hayatın karşısına.. Toplayalım kalan kırıntılarımızı yerden, ... ... Sayfa sayfa, cüz cüz tut elimden... Kevser kevser sürsün yalnızlığımız... Ve Gülüşün geceme dolunay gibi, Sebeb-i meddi dir hayatımın... GeL Hatmedelim M u t l u l u ğ u defalarca...♥ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir gün kavuşacağız, Sana sensizliğimi anlatacağım, Sen nasıl dayandığıma şaşıracaksın.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eksik; Fazladan çok yer kaplar . |
Mesafeler uzak olsada, Dua'larda buluşan yürekler var ! Sensizliğim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. iki ayrı denizimiz vardı İki ayrı gökyüzümüz İki ayrı yolumuz vardı kesişmeyen Birbirine parelel ama birbirinden geçmeyen.. |
Sen düşersin bazen yaşlı düşlerime, Seni düşünürüm mahzun... Bilmem kaçıncı devri hazanın sensiz? Bazen gönlümde oldun bahar, Bazende gözyaşımla şiirde... Ah bilsen! Çok yağmurlar karıştı gözyaşlarıma... |
Herkesin bir “o”su vardır ya hani… Bir bakışıyla çiçek açar gidişiyle hazan… Bu yazı da öyle; bir kalbin sessiz çırpınışı gibi. Yaşanmış bir bekleyişin, söylenmemiş bir veda’nın şiiri belki de… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O da senin gibi seviyor mu dediler ? İşde cevab veremediğim tek şey buydu ... Can yücel |
SAAT: 06:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.