![]() |
Olduğun gibi.../ Sükutu Ezber [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ın sevdiği gibi olun insanların görmek istediği gibi değil bugün severler Yarın yererler Allah seni koyduğu yeri asla değiştirmez Sen değiştirmek istemedikçe Allah senin sırtını yere değdirmez Sen Rabbim dedikçe herkese farklı olma, farklı şekillere bürünme insanların anlık övgülerine çok güvenme Olduğun durumdan övünme sonra kalbin ritmi bozulur Ben ben ben demeye başlar rızayı kaybetme korkun olsun Aciz bir kulsun olduğun gibi ol olduğun gibi ölürsün öldüğün gibi dirilirsin dirildiğin gibi Allah'tan muamele görürsün Mahşerde Merhameti olabilir azabı da Rabbim bilir Attığın adımın, söylediğin her sözün Allah her halime ne der çok düşün Bir duruşu olmalı orta yolu tutmasını Ne istediğini de bilmeli insan ona başka, bana başka söyleme Sonra benliğindeki özünü kaybedersin Allah'ın azabından yerle bir olursun dünyaya ölümüne bağlanma zaten öleceğiz işte Peygamberimizin öldüğü dünyaya sen hangi değeri biçeceksin Senide yollayacak bir gün Ait olduğun toprağa hani var mı 100 yıl öncesinden şimdiye kadar yaşayan İnsanın asil kalbidir ölümüne İslamı yaşayan,,,, 10.04.2020 |
Alıntı:
|
SAAT: 19:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.