www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2025 (22:15), Konuya Son Cevap : 20Haziran 2025 (12:23). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |
Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Oysa gönlüm buradaydı Bi türlü yazmak nasip olmadı kınıyorum kendimi şiddetle ![]() Ki keza burada sizlerden çok ayrı kalıyorum, ![]() Kusuruma bakmayasın mübarek insan ![]() ![]() Yüreğinden bana karşı güzel duyguları geçirdiğinden fazlasını nasip etsin sana Rabbimiz ![]() ![]() Her ne kadar senin kadar burada olmasam da gönlüm sizlerle ![]() Duygularımız karşılıklı hüzünlü, edebiyat kokan yüreğimizle güzel günlere inşallah Hele ki burada gönül birliği ile sizler gibi hoş insanlarla ile burada olmak mutluluk verici nice huzurla uzun yıllara inşallah,, Yüreği eksiklere rağmen güzel insanlara denk gelmek güzel bir şey, Rabbimiz hepimizi güzelliklere, güzel insanlara yolumuzu çıkarsın inşallah ![]() Çok geç olsa da cevap yazmayı başarabildim,,, 🌹🙃
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bazen/Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 149 | 26Haziran 2024 18:29 |
Gece ve hüzün/ Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 18 | 08 Nisan 2024 03:53 |
Olduğun gibi.../ Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 1 | 21 Şubat 2022 09:07 |
Özünü bildin ve kendin oldun... | su damlası | Dua Bölümü | 3 | 21 Mart 2018 20:00 |
Sanki sadakati unuttun, sere serpe oldun, sevgiyi unuttun…/Mustafa Cilasun | Mustafa CİLASUN | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 30 Aralık 2016 09:23 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|