![]() |
Analık, birilerinin varoluşunda gönüllü Sponsor olmaktır. Tüm analarımızın ömrü uzun olsun Evlat acısı yaşamasınlar. Ahirete irtihal eden analarımızın mekanı cennet olsun. Analığımızın hergünü böyle özel ve güzel geçsin. |
Maşallah diyelim .. Kaleminiz daim olsun.. Kitap çıkarmak yetenek işi .Ne güzel her daim güzelliklere diyelim inşaAllah.. Takıldığınız olursa burdayız yardımcı oluruz insaAllah../cic/ek/ |
Anneler gününü garipseyen evlatlarım var benim. Üzülmüş gibi yapıp, sitem ettiğimde aldğım cevaplara hayran kaldım açıkçası Anne yaa! Sen sadece bugün mü bizim annemizsin , Bugünü kutlarsak diğer seninle olduğumuz günlere haksızlık etmiş olmazmıyız. İyi ki sen bizim Annemizsin.... |
Gece gökyüzüne bakıyorum, Binlerce yıldızın içinde seni görüyorum. Ay daha çekici, daha güzel fakat Ben çoban yıldızını seviyorum. Biliyorum milyonlarca km, uzaktasın Hiç önemli değil uzaklığın Sen her zamansın yanımdasın Sen benim canımdasın, Sen benim kanımdasın..... Suzan mert - 1997 |
Alıntı:
|
Taze üye ve Taze yazarımız hoş bir meltem gibi esdi gitti. Arada bir ugrasaydi yeni eserlerini bizimle paylaşsa idi hatta misafir etseydik güvercin ile haber salalim hatirlarda gelir belki😊 |
Şükran hocamla uzun süre haberleşemedik. Vesile oldun telefonunu tıkladım.)) Şükran hocam eserlerine eser katmış. Yazdıkça yazmış. Müsait olduğunda uğrar projelerini kendi anlatır inşallah. Yeni kitabını da paylaşırc* |
Gelir inşallah taze üye demişimde 2015 de kayıt olmuş ben son geldiğinde kayıt oldu sanıyorum:)))) sonradan farkına vardım ve güldüm kendime dikkktsizliğime :) |
Yeni kitabı[emoji122] Okuyucusu bol olsun[emoji272] İçerikte çok güzel. Hikayelerle harfleri anlatmış Şükran hocam. Kendisinden kitabı anlatmasını bekliyoruz[emoji272] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 06:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.