![]() |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman İmam Hüseyni kendisine avatar ve imza yapıp sonra torunlarını şirk ehli ilan eden bir düşünce bizi çok üzdü, Allah c.c. Hakkı savunanların kapısından eksik etmesin bizi , Müslümanlarada yar ve yardımcı olsun çok ihtiyacımız var çünki....uzatmaya gerek yok en güzeli bu olur , şimdi bu müjdeli ayların maneviyatına bırakalım kendimizi ne kadar doldurursak kardır .....vesselam |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman İmam Hüseyin şirkten uzak idi Torunları vs Dinde ölçü değildir |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Alıntı:
|
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Saldırgan Dil,ısırıcı uslup,mustehzi tavır,tahkir edici hitabet kişinin haklılığını binden bire indirir yitiksevda! sizin görüşünüze göre cüppeli (veya başka bir tasavuf şeyhi/mürşidi veya her ne ise),put bile olsa,müşrik bile olsa Kuran nasıl davranacağını zaten söylüyor; Allah'tan başkasına tapanlara (ve putlarına) sövmeyin; sonra onlar da bilgisizce, düşmanca Allah'a söverler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini câzip gösterdik. Sonunda dönüşleri Rablerinedir. Artık O ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir." En'am :108 haklı bile olsan(ki haklısın),dediğin doğru bile olsa(doğru katılıyorum),ne hakla sövüyorsun,aşağılıyorsun, belam,müşrik,putperest diyorsun! hubele lata bile küfür etmek yasak iken,ben müslümanım diyen birisine küfür etmek ne kadar doğru? enam 108 bağlayıcı bir emir sayın Hönül! Bakın cüpeli veya sair tarikatleri savunmuyorum,onlarla mucade ettiğimi bilenlerden birisiniz. ben ne cübbeli/menzil gibi hurafe bidat yığınlarının dinindeyım nede senin küfürbaz sloğanik dininedeyım ! Benim dinim İslam!sağdan soldan defşirme olan islam değil,konuyu açan Mustafa abimin vermiş olduğu saçmalıkların yığınları değil,ALLAHIN DİNİ OLAN İSLAM. Habibullahın yaşadığı islam! Kusura bakma yitiksevda,fikir olarak senle çok örtüşüyoruz,ama uslup olarak o beğenmediğin tasavufçuların ahlakından yanayım. İlim deniz oldu amel sıfır oldu çağındayız. ilim çok amel yok, ilim çok ahlak yok, ilim çok amaç yok, kazanmaya çalışmak yok tekme atmak çok. yazık... |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Yitikseyda konuştukça batıyorsunuz farkında değilsiniz galiba...aynı dinden değilmişiz!! |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Hacı kardeş bir daha söylüyorum Tarikat ve Tasavvufun inandığı dinden değilim |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman bi şey daha gözümden kaçtı eklemeden edemedim; avatarınızda arapça olarak YA HUSEYYİN yazılı. ee menzilde ya şeyh diyor. aslıda ya cübbeli diyor. mantık aynı değilmi? senin ya huseyyinin geçerlidir de,aslının ya cübbelisi neden geçerli olmasın??? |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Sayın ablam o ya Huseyin Acısını hatırlama bazımdadır yoksa istiane vs değil sayın ablam ... Diğer arkadaşlar sizden ricam yerinizde durun bana Tarikat ve Tasavvuf şirklerini tek tek delilleri ile döktürmeyin bu konuda yazmak ve zaman harcamak istemiyorum |
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman ferdi abinin bir mesajını alıntılamak buraya süper gider diyerek eklemek isterim; Alıntı:
|
Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman Alıntı:
|
SAAT: 01:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.