![]() |
Sevincimi paylaşmak istedim :)) Burası yerimi emin degilim ama sevincimi paylaşmak istedim :) kutlu dogum da yapılan bazı programlarımız vardı bizlerden mektup yazmamız istendi bizlerde yazdık ve sonuçlar belli oldu yazdıgım mektup birinci olmuş tabi ben sonuçlar açıklanırken yoktum ama çok duygulandım beni duygulandıran sonuç degil sonucun sonucunda alınan karar dı arkadaşlar benim için hatim yapmışlar bu beni çok sevindirdi çok duygulandırdı ..Sizinle paylaşmak istedim RABBİM c.c. arkadaşlarımdanda sizlerdende ebeden razı olsun rızası için çabalayan kullarından eylesin kalp kırmadan sorunlar çözmemizi nasip eylesin ..YARADANA emanetsiniz...:) |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) alkış000 tebrikler güzel kardeşim senın adına çok sevindim birinci olan mektubunuda paylaşırsan çok seviniriz :) |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) Maşallah kardeşim maşallah Allah muhammedi muhabbetinizi baki kılsın selam ve muhabbetle |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) Ben de tebrik ederim dua dilencisi.Sitedeki yazılarınızdan samimiyetinizi hissediyorduk.Birinci olan mektubunuzu da bizimle paylaşırsanız daha çok seviniriz. Peygamber aşkını duyabilmek, bunu bir nebze de olsa yazıya dökebilmek çok güç bir iş.Mevlam bu aşkınızı söndürmesin. |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) tebrik ederim..alkış000 evet000 |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) Başarılarının devamını yüce allah'tan dilerim. Başarılar paylaştıkca coğalır. Dertlerde paylaştıkca azalır. |
RE: Sevincimi paylaşmak istedim :)) RABBİM SİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH ..NASİP OLURSA ÜYELERE AİT BÖLÜME YAZACAGIM İNŞALLAH...İNSAN ÜZÜNTÜLERİNİ VE SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞMAK GEREGİNİ DUYUYOR TEŞEKKÜR EDERİM GÖNLÜ ,YÜREGİ SICACIK KARDEŞLERİM.... |
SAAT: 01:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.