![]() |
Alıntı:
Her yerde karşına çıkıyorum benden başka kimse yok sorun değil dimi başeditör ablamhyyyyy Bütün sessizliklere selamlarc* |
İyiki varsın editimc* Biz tek başınada çokuZsfhfgshsfhsgh Senle idare edicez mecburAğzı-Açık000 Napalım.)))) Şaka he. Çok uzaklaşma buralardan/cic/ek/ |
Alıntı:
Mesajları geç görmek gibi bi geride kalmışlığım varmahcup000 Sağolasın Avrupa ve Asya'nın vede gönüllerin admine ablasıhyyyyycy İltifatın dozu kaçırdımmı biraz gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yapsam acep gülümseyen000 |
Alıntı:
|
m20 kalbim kırılıyo ama abla ya. Bende burdayım gülümseyen000m20 Su damlası gibi olmaz tamamda bizimde bi giderimiz kendimizce bi cazibemiz var yani m20 Bu kadar kolay harcama lütfen. Lazım olurum benden demesigülümseyen000 |
SELAM OLSUN GÖĞSÜNDE DEV BİR KOR ATEŞ TAŞIDIĞI HALDE ÇEVRESİNE ZEMZEM OLABİLENLERE😊😊😊😊😊 KAÇ KİŞİ ALEYKÜM SELAM DER ACABA? 😊😊 |
We Aleyna Aleykümselam |
ve Aleyküm selam 🍀☕ |
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
2022 nin son selamını vereyim Hepinize ESSELAMU ALEYKÜMtrkymtrkymtrkymtrkym |
Alıntı:
2023 ilk selam alma ve verme şerefi de benim olsunhyyyyy Ve aleykum selam Selam aleykümhyyyyy |
Abla seni en son geçen yıl gördük 3 dk önce yani nasılsıngülümseyen000 hep seneye görüşürüz diyecek değilizyagülümseyen000 |
Allahın selamı rahmeti bereketi affı yardımı lutfu hepimizin üzerine olsun [emoji257][emoji257][emoji257] |
Sakin dingin güneşli güpgüzel yeni bir güne Bismillah... Hayatınızdan hareket huzur umut güzellikler eksik olmasın... Selam esenlik dua ve muhabbetle...[emoji257][emoji257][emoji257][emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bugün babaanne, anneanne, nene, tete, anne olan üyelerimize esselamlar..Esenlikler...gözaydınlıkları diliyoruz...Öyle içimden geldi...[emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte bir yerlerde birileri babanne olmuştur, çok mutlu, çok muştulu bir gün olabilir diye düşündüm /cic/ek/ Ne bileyim/cic/ek/ |
Nerden bildiniz nene olduğumu gülümseyen000 Ya sen ya Esma ya başka biri birini demiştiniz anneanne oldu diye şimdi babanne olmuştur herhalde gülümseyen000Allah kolaylık versin altın takılacaktır,bezi mamasıgülümseyen000 biz bekar sultanlar hyyyyy Senin torunsa babaanne oldunsa gözün aydın ablamc* |
Bekarlarımız evlenir, çocuklar büyür, onlarda evlenir, nene dede olur hepimiz görürüz inşallahc* |
365 günün 1.gününden hepinize en derin en kalbi selam, esenlik, selam, esenlik, selamlar, esenlikler... Esselamu aleyküm medineweb ailesi...trkymc*trkymc*byrkc* |
Ve Aleyküm selam ..(: Iyiki bir saat sonra görmedim 🤭 Yoksa 2. Gün cevab verecektim 🥰 |
Selamün aleyküm nasılsınız? MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Sitemizde mutsuz kisme olduğunu sanmıyorum elhamdülillah. Yinede aklınızda olsun tam zamanıdır, ihtiyacı olana alın mutlu edin sadakanız olsuncicekver Esselamu aleyküm ehli medineweb. Gününüz, yüzünüz, kalbiniz,zihniniz, içiniz, dışınız, berrak ve aydın olsuncicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ve aleyküm selam. Amin ecmainamn* sen olmasan çiçek verenimiz yok:):)mahcup000/cic/ek/ Sevgililer gününde karısı eşine şu çiçeği göndermiş adam çok mutlu olmuş gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koş bitağğğnem rızzıhhh zamanııım20 Güldüm ahandagülümseyen000 |
Baya pahalı bir hediye mutlu olsun bi zahmet.))) |
Gazze'de 20 binden fazla çocuğun anne babasız ramazana girdiğini unutmayalım. Soframızda, katığımızda soykırıma uğrayan özgür Gazze. Aklımızda, vicdanımızda, dualarımızda kendi kaderine terkedilmiş özgür Gazze Şeytanın bağlanmasını bekleyen tutsak ümmete. Kılını kıpırdatmayan müslüman esir idarecilere hayırlı ramazanlar. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cümleten hayırlı ramazanlar mahcup000 Gazze'de soykırımın gölgesinde hayırlı ramazanlar olsun. mahcup000 |
Toplu taşımada başkasının kulaklığından gelen çıstaklı müziği dinlemek zorunda kalanlar! mhc Selamun Aleyküm trkym |
Alıntı:
|
Alıntı:
cicekver cicekver cicekver |
Selam aleyküm medineweb bütün annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.cicekver Allah sizi başımızdan eksik etmesincicekver Tüm annelerin elleri cennet gülü dersin c* |
Selamlar merhabalar medine ailesi.nasilsiniz gorusmeyeli. Ara vermistim güzel günlerde yine sislerle olurum umarımcicekver Su damlası, admin abim mihrinaz başkanım, Esmanur sükut hepinize yenidnen merhabacicekverc* |
We alykümselam millet tatilde forum sessiz :) |
Alıntı:
Aleyküm selamlarc* |
SAAT: 20:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.