![]() |
Bir Avuç FINDIK Selamı;)) Esselam ehli medineweb..Bol işle geldim yanınıza.. Elimde motor yiğidolarimla bahçe dibi temizlemişiz.)) O arada olgunlaşan findiklar bi göz kirptilar. Böyle ponçik ponçik bana baktılar. Beni al beni al daldan der gibi[emoji3] Ay üzermiyim ben sizi hiç deyip daldım bahçeye. Aşkla sevgiyle dalından kopariyorum herbiricigini" Demeyi çok isterdim [emoji23] Tepemdeki sıcakta yumurta pişer, bu nemde insan erir ama bahçe içi püfür püfür esiyor. Dallar ne güzelde sallanıyor. Terapi gibi geliyor.. Demek isterdim lakin üzerimde 4 tane göz bana çakmak cakmak bakıyor dalgami geciyorusn diye[emoji28][emoji32] Hepinize fındık bahçesinden bir kuble selam efenim... Baktım siz gelemiyorsunuz, fındık işleri de var amaaannn ben fındığı alıp foruma geleyim bari dedim[emoji6] Hayatinizdan hareket, enerji, hiç eksik olmasın. . Çok şükür bugunde depresyona giremedim, canım sikılamadı dediginiz günler olsun efenim... Benim muhterem bahce ahalisi ayaklandilar. Gòze battim.."Elinde telefon cıp cıp oynuyor" demeye başladılar. Bana müsade fındık toplama oprasyonana devam [emoji4] De haydin bahçeye. )) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bu arada "ne güzel bol oksijen alıyorsun, efendim toprakti, elektrikti" diyeni vururum ona göre [emoji23] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Allah kolaylık versin zor iş sıcakta😊 |
Alıntı:
Amanda dostlar ne zor imiş Burçak tarlasi Burçak tarlasında gelin olmasi:))) |
Findik tarlasida zordur😊 |
O fındıklardan yemek banada nasip olmuştu Lezzetine doyum olmuyor. Bir sene gecmiş fındığın bana ulaşması ne kadar çabuk gecmiş zaman daha dün gibi Yine telaşın baslamıs Editim, Allahü Tealâ kolaylık nasip etsin , tez vakitte işleriniz bitsin İnşaAllah |
Alıntı:
Böyle fotoğrafını gösterip imrendirmek olurmu hiç. Yoruma gelen selami alan medinewebliler adres bıraksın özelden trkym Bi kargo mesafesi uzagimsiniz onu da yakın ettik gitti/cic/ek/ Hemen gondereyim. Bütün foruma benden fındikhyyyyy Yiiinnn gaari..Yesin bizim uşaklar hyyyyy |
Allah razi olsun😊 |
Alıntı:
Eziyeti sana sefası bize yok Editim zahmet etme ben tadına vardım Bereketli olsun İnşaAllah |
Alıntı:
Bakma sen dram yaptigima. Rahmet bi bindirdi üç gün yağmur yağar şimdi buralara elhm İşçilerle çabucak hallediyoruz sanki ben topluyomuşum gibi acite ettim olayıgülümseyen000 Emeği olan herşeyi paylaşmak kadar zevkli ve keyifli, mutluluk veren başka birşey yok.Bir avuç yemişle gönül alabiliyor, yapabiliyorsak daha neyini düşünelim:) Alırım adresleri editim ve medineweb ailem sfhfgshsfhsgh/cic/ek/ |
Allah kolaylık versin |
giresun fındık diyarından selamlar |
Fındık diyarı. Giresundan selamlar |
Yeni gördüm okudum bütün mesajları sayın yöneticim,,, :) Maşallah RABBİM sana kolaylık versin inşallah ağammm,, :D gülümseyen000 Ne yaptun acep bitti mi fintukler,,,/cic/ek/ Çabuk biter dez gelesin foruma,, /cic/ek//cic/ek/ Afiyetle yiyin gari Fındıkları inşallah,, /cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Her yanim ağrırkene dilimde milli gelin marşımizgülümseyen000 Amanda dostlar ne zor imiş finduk bahçesi Finduk bahçesinde gelin olmasıAğzı-Açık000 Neyse, kışın sizlerle beraber kırıp kırıp yerken dinlenirim bari/cic/ek/ Çokça dua edin geleyim:):)Hepinize bol derin sevgi ve selamlar... |
Alıntı:
Zordur fındık toplamak,,, Ben bir kere ömrümde toplafım,, gülümseyen000 Biter biter inşallah az daha sabır,, Fındıklar bitti mi böyle yap,, pank/ pank/ gülümseyen000 Güzelce dinlenirsin inşallah /cic/ek/cy All biii sürü sana yorgunluk çayı,,, cycy |
Sosyal medyada _Aramışsın tatildeyim canom_ akımı var ablam20 Senin selamda öle olmuşgülümseyen000 Ordulu komşumuz atmış gülmekten öldüm m20 Tatile gidiyorum diye ağaç diplerinde debelenen İstanbulan giden Ordulu Ağzı-Açık000 sen giresunlu olanı galibaAğzı-Açık000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok zor bi işe benziyo çıt çıt kırıp yemek kadar kolay değil galiba :) Allah kolaylik versin |
Alıntı:
Pilimde bitti bitecek fındık enerjisi baya iyi gelirdi hehAğzı-Açık000 Gelirken bi çuval getiriver sana zahmetdymdm Aman bizim ordulu gibi taşırken yuvarlanmagülümseyen000te/sli/m |
Alıntı:
Bu seneki bir milyon sitemden binini aktaricam hepsini değil kaygılanma.))) Bu sene gelen Batmanlı ve Siirtli bayan işçilerimiz ; "Abla bizde kadınlar yemek yapar, ekmek pisirir, çocuk doğurur, bakar. Sizler wallah çok yoruluyorsunuz dedilerafrn* Cografyamı sorgularken buldum kendimigülümseyen000 Ne vardı yemek yapıp çocuk bakmadadymdm Coğrafya kadermişi Batmanlıyla netleştirdik:)) Hâlâ istiyomusun o bir çuval fındığı de bakim😅😅😅 Velhasıl güçlü kuvvetli antremanlı geldim. Coģrafyam beni dinç tutuyor. öyle bakıyoruz sfhfgshsfhsgh |
Abla ne bilim tatilde sandım seni😂 Komando olmuşun, operasyon yönetmişin sen😅👏👏👏 Baya zormuş hayretle okudum tebrik ediyorum cografyanızı. Doğulu olmak yokmuş kaderde napcan abla😁 Sesimi çıkarmim o çuvala yaptıklarını bana yaparsın aman amanAğzı-Açık000 Karadeniz kadınları yiğit olur derler. Yiğidin önde gidenisin. Helal sana başkan ablamalkış000 Gözüm korktu, ben kuruyemişçiden 1-2 kilo alırım yerken özene özen yerim kırarken okşayıp severim artık ablaAğzı-Açık000gülümseyen000 Allah cümle çiftçinin yardımcısı olsun. Şehirli ne anlasın:) Seni görmek çok güzel. Enerji oldun hoşgeldin cicekver |
Hoşgeldin can kuş 😊 Fındık yararlı diye biliyoruzda toplamasıda yararlı demekki baya bi doping yüklenmiş sana 😊 Şaka bir yana emek olmayınca ekmek olmuyo hiç bir şeyde.. Emeğinizin karşılığını bol bol alın inşaAllah.. Bereketli olsun... Seni görmek güzel , hoşgeldin tekrar..☕🌼🍀 |
Alıntı:
Doğudaki kadının işi de zor. Kaç kardeşsin 10, 8, 11, 7..Yaw hiç 3-4 yokmu diyorsun. Wallah abla 3 tane ölmüştür, 4 tane ölmüştürhyrtt. Gözü korkuyor haliyle insanın:))) Teşekkür ederim su damlası editim c* |
m20 Allah iyiliğin güzelliğin versin ablagülümseyen000 3-4 ölü sayısı demek:) bizde geniş aileAğzı-Açık000 onlarinki aşiret oluyor hyyyyy |
SAAT: 07:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.