![]() |
Selamun Aleyküm. Selamun Aleyküm Sebebsiz, sessiz Sevdiğim ve Saygı duyduğum Yüksek bir değerin tavsiyesi üzerine aranıza Gelmiş bulunuyorum. Kalıcı olup olmayacağım meçhul’e yol alırken, Tüm ste sakinlerini saygı ve hürmet ile selamlıyorum. Selamun Aleyküm. cy |
Aleykümselam hoş sefa geldiniz. |
Alıntı:
cy |
Alıntı:
Hoşgeldiniz efendim . Hayırlı paylaşımlar diliyorum.. Uzun bir yoldan geldiniz Bi kahve ☕ |
Alıntı:
Gönüller bir olunca Uzaklar yakın olurmuş. Şimdi bu kahvenin 40 yıl hatırı olur :) Cennet şerbetiniz olsun. Hoş bulduk. |
Alıntı:
Allah razı olsun.. Gönül dostlarına selam olsun cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayırlı dostluk ve paylaşımlara. :) 😊cy |
Alıntı:
Hayırlı forumlar diliyorum. Fi emanillah... |
Alıntı:
Güzel dilek ve temennileriniz için Teşekkür ederim. Sebat dönemimiz güzel geçerse, Xebat dönemimiz faideli olur . İnşaallah. :) Güzel paylaşımları ile varlıklarını devam ettiren sakinlerin Say ve gayretleri, sebat ve metanetleri ayakta alkışa şayandır. Çünkü ; Hariç’te nefsin hoşuna giden, göze ve gönüle rüşvet veren okadar Menfi yerler varken, zamanı değerlendirmek adına bu gibi müsbet mecralarda Kalmayı tercih edenler bizatihi güzel yüreklilerdir. Tavsiye edeni mahcup etmeme kısmı kolay deyil elbet. Onu mahcup etmemek için mücadele edeceğim kessin. Kazanırmıyım bilemem :) cy |
SAAT: 00:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.