![]() |
Hayırlı Olsun Sevgili Esma Nur Sitemizin kıymetli emektarı, uzun dönem sitenin başeditörlüğünü yapmış selefim sevgili Esmanur ablamızın yarın düğün cemiyeti var. Oğlu Yavuz Selim yuvadan uçuyor Ağzı-Açık000 Hayırlı olsun Esma ablam. Allah, dikenli tele dönen dünya üzerinde; evli-mutlu-huzurlu bir ömür sürebilmeyi; eşler arası şerefi, haysiyeti, onuru, izzetiyle kavvam olabilmeyi ve kalabilmesi nasipetsin. Gerisi cennet zatencicekver Benim tebrik şekli, düğün sohbetini boşanma üzerine seçen hoca iticiliğinde olmadı inşallah :)))) |
Alıntı:
|
Amin ecmain efenim. Medineweb'in emektarının bu özel gününü paylaşmadan olurmu hiç?cicekver Allah'ım daha dün gibi. Önlisans bebeleriyle, beşikte ağlayan bebelerimizi konuşuyorduk. Artık davetiyelerini almaya başladım.:) Geliyor gelmekte olandymdm Allah dünya ahiret mutluluğu versin cümle evlatlarımızac* |
Rabbim hayırlı uğurlu eylesin, her daim güzel günlerini göresiniz inşallah🌹 mutlulukları daim olsun..🌹🌹🌹 |
Hayırlı olsun. Tebrik ederimcicekver |
Allah mesut huzurlu eylesin.gelin kızımıza hayırlı kerataya geçmiş olsun.) kaynana hanıma da mendil Fadime abladan.) esma hanım bak laz hocamızdan daha insaflı yorum yaptım.) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
| SAAT: 16:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.