![]() |
Uçtun Uçtun İyi ki Medineweb'le Kondun Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamün Aleyküm medineweb ailem.. Medineweb'in gönlü geniş, yüreği güzel üyesi, her yorumuyla ilgi çeken, uçmayıda,yeri geldiğinde suskunluğu ile de gözlerini kendine çeken can dost "Kara kartal " Yaklaşık 9 yıldır bizimle güldü, ağladı neşelendirdi.. İyiki bizimleydi.. İyiki..iyiki...cicekver Bazen ; Simsiyahım♥ aynaya her baktığımda onu hatırlatan izler görüyorum karşımda uykusuz simsiyah gecelerimin gözlerimin altına bıraktığı siyah izler gibi sanıyorki; şarkılar, şiirler, aşklar bana ilham oysa gòzlerimdeki siyaha tav kalemim, sayfam.. Şiirleriyle_________🫧 Bazen ; Bir tereddüt var içimde >Tereddütler Masum insanların öldüğü bir dava haklı olabilir mi? Bizi yaralarsanız ölmez miyiz? Bizi gıdıklarsanız gülmez miyiz? Bizi zehirlerseniz ölmez miyiz? Tereddütleriyle bizimle oldu İyiki üye oldu _______🪩 UNUT Diyorlar Nede Kolay Söylüyorlar. Kurşun Kalemin Yazdığını Silince Bile İzi Kalıyor Beyaz Kağıtta Kalbe "CAN" Diye Yazılanı Nasıl Sileyim İki Satırla.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kara Kartal.... 2018 Şubat 3'ünde katıldı medineweb kervanına (: O gün bugündür bir ayağı içerde bir ayağı dışarda derken... bugünlere geldik bize çok omuz verdi. Sitemize kan-can oldu... İyiki üye oldun..İyiki uçtun uçtun medinewebe konduncicekver Umutsuz geldiği bu diyarda, Umut, güven tazeledi. Bize kardeş oldu. Çokta iyi oldu(: Öfkesini, sitemini bıraktı sayfalara... İçini döktükçe daha bi sevdi buraları sanki(: Geldiğin için bizimle olduğun için sadık üye olduğun için çok çok teşekkürlercicekver İyiki bizimlesin... İyiki üye oldun.. Uçtun uçtun iyiki Medinewebe konduncicekver Bizimle birlikteliğin daim olsun inşallah....cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Satırlara dökmeseydi içini,sonra derdi bildiğin gibi değil..cicekver Bildiğin Gibi Değil Şehrin en karanlık yerinde duruyorum Haydi vur beni Hiç umudum kalmadı Tutunacak bir dalım Başımı yere eğme benim Mazlum yerine koyma Allı pullu düşlerim vardı oysa Bir hayat böylesine tersine dönmez Bir yiğit böyle harcanmaz Dağlara taşlara bağırasım geliyor İçim yanıyor içim Bildiğin gibi değil |
We aleykümselam Foruma gelişinin yıl dönümü demek bugun iyiki gelmiş diyelim :) güncel ve duygusal paylaşımlar için tşk ediyoruz. Daha nice yıllara |
Hayırlı olsun eline sağlık editim. Kartal'ında böyle bir sayfası olmasın mı yani?)) 10 yıla adım adım emin olmayan adımlarla girecek forumda.))) Genç Kartal Allah razı olsun. Ablanla takilmacalı alınmacalı sürdürdüğün forum serüvenin hep birlikte daim olsun inşallah. Katkıların için Allah ecrini versinc* |
Aman Allahım bu benim bu ben bu benemidymdm çok şaşkınım 🥹 Yani bu çok tuhaf bir duyguymuş:):) Su damlası can çok çok çoooooookkk teşekkür ederim.cicekver Bugünmü üye olmuşum çok dikkatlisiniz:):) Gerçi dikkat deyince su damlası bide ben:):) İyiki üye oldummu gerçekten çok mutlu ettiniz beni. Canım sıkkındı girdim yine yüzümü güldürdünüzmdnwb Bu aileyle gerçekten birlikte olduğuma nasıl ifade etsem tutuldum bildiğin tutuldum 🥹 Şimdi diceksiniz bu çocukta hep bunalımlı hep buhranmahcup000 su damlasının dediği gibi belkide burda öğrendim güveni, umudu, gülümsemeyi, değerli olmayı öğrendim. Hoyrat halimi anca ailem idare ederken burdaki insanlarda idare ettiler hatalarımı kapattılar.🥹 Çok duygulandım affedin. Asıl ben İyiki sizlerle tanıştım. cicekvercicekvercicekvercicekvercicekver Uçup uçup medinewebe konmam çok iyiymiş :):)gülümseyen000 |
Bunalımdayım desende, asıl sen bizi gülümsetip neşelendiriyorsun iyiki varsın iyiki üye oldun can.. Güzel yüreğine keder, ömrüne hüzün uğramasın..🥰 Allah her daim yar ve yardımcın olsun... 🌹 |
| SAAT: 00:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.