![]() |
Kararsız, karmaşık, biraz endiseli.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eh akmasa da damlıyor işte :) gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Durağançay-kahve000 |
hüzünlü,,,:-) |
Alıntı:
|
AMAAANN :)gülümseyen000 |
Alıntı:
c* çok doğru yapılması gereken tek şey amaaaaaaaaannnn gülümseyen000 |
Tarlası yanmış köylü gibiyim...:) Çözüm arayışları kafamın içinde resmi geçit alayı gibi ama bir o kadar da beyin durdu sendromu..d/us//un Ne diyelim..ruh halidir, gelir geçerc* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aynen öyle.. |
Karadeniz kadar dalgalı... |
Umut dolu, güzel haberler paylaşmak üzere klavye başına geçip, taziye haberi paylaşmak :) #ıhlamurlarçiçekaçtığızaman Bu da ruh haline dahil mi??? |
Uykulu ve bezmiş. |
Keyifsiz. Geleneksel grip mevsimleri. |
hasta, yorgun |
İçine yolculuk hali... kayboluşlar, bitişler, başlangıçlar, yokoluşlar hepsi içerdeymiş meğer. İçerdeyim velhasıl... |
Karışık, kafada yoğunluk, akılda düşünceler RABBİM hepsini hayıra çıkarsın inşallah,,,, :) |
eşyaları toplanan ev sıkıcılığı ve tenhalığı ve tedirginliği... |
Yorgun ve bitkin haldeyim..uyur gezer halleri gibi 🤔 |
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın dediği gibi; Başım sükûtu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen; İçim muradına ermiş Abasız, postsuz bir derviş.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benin ruh halimde baş ağrısı geçirmeye çalışan durumda😏 |
Alıntı:
Duble kahveyle migreni bile yola getirmişsinizidirsfhfgshsfhsgh yanılıyormuyum efenim:):) |
Alıntı:
|
Bi tuhaflık var ama bilemedim.))) |
Bu da Geçer Ya Hu😌elhm |
Alıntı:
türk öğün çalış ve migrene güven.) Geçmiş olsun. |
Alıntı:
|
"Gelen vurdu Giden vurdu Hiç acımadim ben daha çok vurdum" haleti ruhiyesi :))) |
Abla sen dibi görmüşsün:) kendine rastlarsın umarımangelnottn6 |
Alıntı:
"Kendini eleştirebilen ve hakkını teslim edebilenler yönünü,çözümü, yolunu bulabilenlerdir. Yargılamayı, kendisine kesin hükümler vermeyi seçenler, sorunların etrafında dönüp dolaşırlar. Zaman ve değer israfı... Benimse israf edilecek hiç zamanım yok! O yüzden kendime vururken,elştirirken dibi bi gösteririm sonra aynı hızda çıkarım.) Bu benim kendimi bulma/çözme taktiğim.) Sonra canım kendim derim. Ay iyiki varım. Ben olmasam ne yapardım/lar?[emoji28][emoji6][emoji41] HafazanAllah düşünmek bile istemiyorum. Degerlim, biriciğim, beni çok seviyorum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji6] Şaka yahu. Yani birazı[emoji16][emoji2] Ruh hali işte halden hale.)) |
İnsan işde 4 mevsim bizimkide öle:)))) |
Her halimi burdan paylaşmanın verdiği yüz kızarması hali Ağzı-Açık000 Koca, kaynana dertleri anlatmamışım bir tek ya hu Ağzı-Açık000 Samimi site işte. Eviriyor çeviriyor ağzından lafı alıyorgülümseyen000 Ruh halime, kalbe şekere tansiyona iyi geldiği aşikar. İlaç gibi forum klpp/elhmhyyyyy |
Alıntı:
Doğallık, samimiyet candanlık sana çok yakışıyor ablamcicekver kayinpederi gördük en songülümseyen000 iyi olcicekver Ruh halim= rahat gideyim diye bir sonraki dolmuşu bekleyen, sonra diğerini, sonra diğerini derken yine ayakta gitmek zorunda kalan adam talihsizliği ve umutsuzluğu. mhc |
Her ne sebepten geçmişten hortlayan gelen, yüzleşme isteyen gerçeklerle kavga halindeyim. 1-0 önde kahrolası.( Geçmez biliyorum. Geçen sadece zaman. Atlatirim ama. Terapiliğim)))) |
Alıntı:
Ruhumu sakin ve sessizliğe aldım. İyi geliyormahcup000 |
Olanı biteni ruh ve beden sağlığım için kendime çaktırmadan yaşamaya çalışıyorum resmen. "Yok bişey, merak etme, bak işine, hadi canım benim, hadi biraz sakin, hadi biraz uzaktan, hadi selametle hadi"😅 |
Karışık uykusuz , yorgun , işgüzar ne ararsan var bugünlerde..😏 |
Parçalı Bulutlu mahcup000 |
Çölde 40 yıl dolanan, sürgün yemiş İsrailoğulları gibiyim. Nasibimize sürgün düşmüş dolanıp duruyoruz adeta. Ha gayret yol aldığımızı sanirken hoop en başa geri dönüyoruz. İçimizdeki beyinsizler, inatçılar yüzünden 40 yıl sürmez inşallah.(( |
Allah çölde Musa olabilmeyi nasipetsin sana. Yada Musa ile Harun ile yol arkadaşlığı nasipetsin. Çöl gülistanın olsun inşallah. Kimbilir ne gülistanlar vardır Mûsâ'sız Harunsuz. Aldaniyoruz işte :)mahcup000 Türlü düşünceler içinde bir ruh halimdeyimmhc |
Alıntı:
Yeni güne Bismillah...Umutsuzluğa, karansarlığa, tembelliğe, endişe korkuya sebep verecek şeytanın ve avanesinin şerrinden Allah'a sığındık, güzel dua ve temnnilerle işe koyulduk. Allah her işimizi hayr eylesin. c*c*c* |
SAAT: 09:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.