Maşallah emine eline emeğine sağlık |
Evet nerde kalmistık geçen yıl bu zamanlarda))) Zaman ayarim şaka gibi..2016 da 8 Kasım..2017 de iki gün öncesi 6 kasım:) Bir yıl sonra sirkemizi yapalim.yine...Bu sefer mayalama işlwmi için elimizdeki sirkeyi kullanicaz.. Elmaları kavanozun yarisıni dolduracak kadar soyup dograyip koyduk...Uzerinde biraz bosluk birakarak su doldurduk..Büyuk kavanoza yaptık.Bir çay bardağı sirkemizden koyduk.Sirke mayalanma islemini hizlandiracak..40 gün beklememize gerek yok..Bonelerini başına geçirdik)))Bu senenin sirkelerini de bu şekilde yapalım inşallah.. Şifa olsun.... |
Sirke yapmaya geldim.)) Başka önerisi olan varmı? Nohut bulgur maya unsurları. Öneriye açığız. Yoksa siz evde sirke yapmayanlardan mısınız?sfhfgshsfhsgh |
Baş editim ayrıntıya gerek yok elmaları doğra at bidona ağzını kapa hiç bir şey ekleme heee elmalar kurtlu olursa şahane olur :))))) şaka bir yana hakkaten sade elma ve su biz yaptık çokda gusel oldu burda elmaların kalitesi çok önemli doğal elma olursa başka malzemeye hacet yok kolay gelsin |
Elmaları mundar etmeyeyim bak ciddenmi? Sirkemi başka bişey mi bu tarif)))) Detayda versen azıcık. 40 gün bekleyecek bu tarife göre. Senin tarifte kaç gün bekleyecek. Uzun zamandır yapmıyorum. Mis kokulu elmalar var elimde yapmak istedim. Hemen bi kavanoza senin tarifi yapayım. Elma ve su hadi hayırlısı )) |
Alıntı:
|
SAAT: 17:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.