![]() |
Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şükürler olsunki senin ümmetiniz her günümüzde salat selam sana Ya Resullah |
Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. Hocam... Sabah namazının farzını 4 rekat olark kılmak istiyorum...! * Asla olmaz!!! PEYGAMBERİMİZ 2 KILMIŞ.... - Hocam... Zekatımı 50 de 1 vermek istiyorum..! * Asla olmaz...PEYGAMBERİMİZ 40 DA 1 VERİN DEMİŞTİR... - Hocam... secdede yasin suresi okumak istiyorum... * Asla olmaz... PEYGAMBERİMİZ SECDEDE SUBHANERABBİYEL ALA DEMİŞTİR... - HOCAM BİRŞEY DAHA SORABİLİR MİYİM? * Tabi kii... Sor ki öğrenesin... - Hocam bu gece kandil kutlaması yapacak mısınız? * Tabi ki kandil kutlaması yapacağız! - PEYGAMBERİMİZ KUTLAMIŞ MI HOCAM???? Hani, benim her dediğimi siz peygamberimize arz ettiniz ve o yapmadı dediniz ya... O sebepten sordum ... **** SEN VAHHABİMİSİN oğlum!!!!! - ah hocam ah....! Şeytan seni de kandırmış ama haberin yok! |
Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizim dünyamızada doğ Ya Resulullah! Doğ ki karanlıklar aydınlansın. Tefrikalar son bulsun. Mazlumlar gülsün. İzzet yeniden elbisemiz olsun! |
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) (ahlak, yaratilis, haseb, neseb v.s bütün hususlarda) insanlarin en güzeli idi, insanlarin en cömerdi idi, insanlarin en secaatlisi idi. (Hads-i Serf, Sahh-i Müslim) Bu kutlu günü kana bulayanlari Allaha c.c havale ediyoruz..Bugün senin doğum.günün ya Resullah bu kutlu günde sana komşular gönderdik..Allah ailelerine sabri cemil versin uzgn |
Allah razi olsun esma abla Bazilari mevlid kandiline bir sey demiyoruz diyorlardi nasilda ceviriyorlar vehhabiymis Oylemi Mumin aynadir bakan kendini gorur Sen vehhabiysen onu gordun demekki |
SAAT: 14:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.