Konuları
Alıntıları
17 Ekim 2024 |
13:05 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Robotlarla başımız derttemi sizce? konusundan bir alıntı yaptı. Eve yardımcı çağırdığınızdada... |
16 Ekim 2024 |
21:13 - |
15:13 - |
15:08 - Kara Kartal Adlı Üye Vasat Adlı Üye'nin Kredi kartı limitinden vatan hainliğine giden yol konusundan bir alıntı yaptı. Ben anlatsam daha iyi anla... |
14 Ekim 2024 |
23:22 - Kara Kartal Adlı Üye Nebevi Sevda Adlı Üye'nin Ölmek iyidir konusundan bir alıntı yaptı. ?
Ölmek iyidir
Kusura bakma ... |
12 Ekim 2024 |
12:35 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı. En iyimser haliyle hepimiz birer... |
11 Ekim 2024 |
23:16 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Alkol,boya,domuz eti ne arasan var. Bakanlık yayınladı. konusundan bir alıntı yaptı. Benim anlamadığım çiftliklerd... |
20:05 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Alkol,boya,domuz eti ne arasan var. Bakanlık yayınladı. konusundan bir alıntı yaptı. Firmaların domuz eti ile domuzluk ... |
03 Ekim 2024 |
14:27 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Palamut Tava Tarifi /medineweb mutfağı konusundan bir alıntı yaptı. Fırında deneyeyim bunu kızart... |
02 Ekim 2024 |
22:37 - Kara Kartal Adlı Üye Vasat Adlı Üye'nin Whatsapp yasaklanıyor konusundan bir alıntı yaptı. Haydaa, listedeyim : )
... |
21:36 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Gönder Gelsin konusundan bir alıntı yaptı. 🫡 Aklıma gelmeyişi ya... |
01 Ekim 2024 |
22:06 - Silinmiş İletiler |
22:05 - Kara Kartal Adlı Üye Vasat Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı. Aslında sık sık çevrimdışı... |
26 Eylül 2024 |
22:06 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Gazzeli Alim İbn Hacer Kampı konusundan bir alıntı yaptı. Hmm hocalar için galibadüssüncel... |
25 Eylül 2024 |
22:27 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Cüz Dağıtıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Kur'an dirileri uyarmak, dirileri ... |
21:37 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Cüz Dağıtıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Ölüye okunmuyomuydu cüz hatimdrt... |
23 Eylül 2024 |
23:40 - Kara Kartal Adlı Üye Vasat Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı. ...aylıklar versin.
Vasat taşındınmı özledik n... |
20 Eylül 2024 |
23:58 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin En Çok merak ettiğiniz medineweb üyesi kim=) konusundan bir alıntı yaptı. Duydumki bazı arkadaşlarımız ... |
19 Eylül 2024 |
12:03 - Kara Kartal Adlı Üye Nebevi Sevda Adlı Üye'nin Damat nişanı attı konusundan bir alıntı yaptı. Kara kartal Allah bekarların yard... |
07 Eylül 2024 |
10:20 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Tersten konuşalım konusundan bir alıntı yaptı. Hani nerde görmedimso/ru/x
Gece... |