Konuları
Alıntıları
15 Nisan 2024 |
13:27 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Bil Bakalım / Medineweb konusundan bir alıntı yaptı. "Bura İbrahim ile İsmail'in kıbles... |
13:26 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin üstteki kardeşimize dua edelim![]() Amin....cicekver
Allah her dai... |
09:22 - |
09:15 - |
14 Nisan 2024 |
22:45 - |
13 Nisan 2024 |
12:45 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Neden evlenemiyorum? konusundan bir alıntı yaptı. Kartal seni üzmek istemem ama... |
12 Nisan 2024 |
21:52 - |
10 Nisan 2024 |
12:55 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin "Ev Baklavası Tarifi "/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Sabahı bekliyrm zabırsızlikla dy... |
05 Nisan 2024 |
19:53 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Farkettimde foruma giriş ağır.dü... |
19:45 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı. Evet evet ablam bende beyaz önlü... |
04 Nisan 2024 |
23:31 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Japonca İsminizi Öğrenmek İster misiniz.. konusundan bir alıntı yaptı. Lukaterin...
Kulaga hoş geliyo... |
20:28 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Japonca İsminizi Öğrenmek İster misiniz.. konusundan bir alıntı yaptı. A- ka
B- tu
C- mi
D- te... |
16:17 - Kara Kartal Adlı Üye eflal Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı. Aynen öyle çok uzundu adım... |
00:05 - Kara Kartal Adlı Üye eflal Adlı Üye'nin Durumları Alalım:/ konusundan bir alıntı yaptı. ...aliba:):) hoşgeldin Eflal cicekver
Değişik b... |
01 Nisan 2024 |
01:14 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin GECEYE Bir Not Düşmek İsteseniz Ne Yazardınız??? konusundan bir alıntı yaptı. Aplcm seni üzenler gün yüzü görm... |
31 Mart 2024 |
19:50 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Cübbeli neden kovuldu?cemaat-fest konusundan bir alıntı yaptı. Daha neler neler var başkanım ta... |
15:22 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Cübbeli neden kovuldu?cemaat-fest konusundan bir alıntı yaptı. Geçen seçimlerden üç gün önce... |
15:18 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin GECEYE Bir Not Düşmek İsteseniz Ne Yazardınız??? konusundan bir alıntı yaptı. Zar zor ıhlayarak sırtımda taşıdık... |
19 Mart 2024 |
17:00 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Bazen sosyal medya iyi bişey konusundan bir alıntı yaptı. Bittim noktası ve yettim makamı.
... |
18 Mart 2024 |
19:43 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Sen hiç ? konusundan bir alıntı yaptı. Evet oldu, o kadar dalmışım ki ... |