Konuları
Alıntıları
04 Ekim 2023 |
20:02 - Kara Kartal Adlı Üye CaferTayar Adlı Üye'nin Buyur ey kulum! konusundan bir alıntı yaptı. ADAMIN BİRİ her zaman "Allah, A... |
20:01 - Kara Kartal Adlı Üye NUR Adlı Üye'nin Küçük bir çocuk bile önce şekere değil,şekeri atana bakar konusundan bir alıntı yaptı. ... bir toplulukta bulunur da benim ismimi anma... |
20:00 - Kara Kartal Adlı Üye iklimya Adlı Üye'nin Utanmazsan Dilediğini Yap konusundan bir alıntı yaptı. Allah’ın yüce hükmü bağlayıc... |
12:15 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Güldüren ve Düşündüren Resimler/Medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Tanımak istemiş amcamız o yüz... |
03 Ekim 2023 |
15:51 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Muzur Sorulara Evet-hayır-Belki mi? konusundan bir alıntı yaptı. InşaAllah Fenerbahçe olur (:
... |
13:36 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Muzur Sorulara Evet-hayır-Belki mi? konusundan bir alıntı yaptı. İnşallah evetmahcup000
Beşikt... |
30 Eylül 2023 |
23:25 - |
15:18 - |
00:31 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Muzur Sorulara Evet-hayır-Belki mi? konusundan bir alıntı yaptı. Evet Kesin görüyorum:)))
Susuzl... |
29 Eylül 2023 |
17:17 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Muzur Sorulara Evet-hayır-Belki mi? konusundan bir alıntı yaptı. İşe , okula giderken evden çıkış... |
28 Eylül 2023 |
12:40 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Vergisiz Telefon ve Bilgisayar konusundan bir alıntı yaptı. Azla yetinin uyarısı var , si... |
25 Eylül 2023 |
20:41 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Sizce? konusundan bir alıntı yaptı. Sureti aklımda ama sesini özl... |
19 Eylül 2023 |
15:46 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Hani Sonbahar Sarıydı! konusundan bir alıntı yaptı. Eylül ayı domates biber ayı. Kıpkı... |
18 Eylül 2023 |
14:02 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Osmanlıca sözleri kim okuyabilecek?/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. [QUOTE=Mihrinaz;443233]:)))Gibi am... |
12:00 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Osmanlıca sözleri kim okuyabilecek?/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Gülmek yok yazıyorum hyyyyy
Sab... |
00:43 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Osmanlıca sözleri kim okuyabilecek?/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Neden rezil olasın. Bekliyorum mer... |
00:17 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Osmanlıca sözleri kim okuyabilecek?/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Farkındayım eksikte olsa yazdım ... |
00:15 - |
00:11 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Enerjinizin Hırsızları/MEDİNEWEB konusundan bir alıntı yaptı. Şu hırsızlara enerjinizi çaldırıyo... |
00:06 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Osmanlıca sözleri kim okuyabilecek?/medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Doğru ama eksik baya eksik sondan ... |