Konuları
Alıntıları
17 Mayıs 2023 |
17:05 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Sizi Hayattan Soğutan Şeyler)))))))) konusundan bir alıntı yaptı. Çok kötü ya. Allah sabır versin.... |
14 Mayıs 2023 |
23:10 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Medineweb Atışma Odası konusundan bir alıntı yaptı. Medinewebliler 12 sene evvel bur... |
12 Mayıs 2023 |
13:44 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Ayın yıldız Editörü " konusundan bir alıntı yaptı. Kpss sınavına hazırlık gibi bu n... |
11 Mayıs 2023 |
18:57 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Ayın yıldız Editörü " konusundan bir alıntı yaptı. Çok zorlanıcam biraz enerji lazı... |
18:55 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Ayın yıldız Editörü " konusundan bir alıntı yaptı. Abla ulufemi dağıtisingülümseyen... |
08:44 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması konusundan bir alıntı yaptı. Sorayım
Allah rasulüne müjdele... |
10 Mayıs 2023 |
22:28 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Hangi Çiçeği Alırsınız? konusundan bir alıntı yaptı. Ablaaaaalkış000alkış000
Gülle... |
16:59 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Ayın yıldız Editörü " konusundan bir alıntı yaptı. Şu rengime alışamadım bi türlü:)... |
09 Mayıs 2023 |
16:52 - Silinmiş İletiler |
15:31 - Silinmiş İletiler |
08 Mayıs 2023 |
19:16 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Ben Medineweb'den Ayrılıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Töbe bismillah
Git demedim ki... |
10:47 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Ben Medineweb'den Ayrılıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Bi git bi gel yapmim temelli gid... |
07 Mayıs 2023 |
22:36 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Ben Medineweb'den Ayrılıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Diyene bak dicem de olmuyo .
B... |
06 Mayıs 2023 |
15:15 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Ben Medineweb'den Ayrılıyorum konusundan bir alıntı yaptı. Bu nası bi konu yafff sonu başı ... |
01 Mayıs 2023 |
22:00 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin MedineWeb' le YOLLARA REVÂN OLUP, Gezelim Görelim ![]() Koca Sinan'ın selamini getirdim si... |
21:12 - Kara Kartal Adlı Üye FECR Adlı Üye'nin UNUTANLAR konusundan bir alıntı yaptı. UNUTMAYIN YOKSA UNUTULURS... |
19:57 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Gününü tek kelime ile anlat konusundan bir alıntı yaptı. Biliyorum can kuş bu ay değil t... |
29 Nisan 2023 |
21:09 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Çağrışım oyunu.../medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Papatya alerjik bir çiçektir. Bu... |
19:23 - Silinmiş İletiler |
10:23 - Kara Kartal Adlı Üye BerxwedanRoj Adlı Üye'nin Selamun Aleyküm konusundan bir alıntı yaptı. Selamun Aleyküm kardeşlerim. Hayı... |