Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Edebiyat > Makale ve Köşe Yazıları

Konu Kimliği: Konu Sahibi Ali Parlak,Açılış Tarihi:  15 Nisan 2014 (19:44), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2019 (17:13). Konuya 20 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı17Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 15 Nisan 2014, 19:44   Mesaj No:1
Medineweb Aktif Üyesi
Ali Parlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ali Parlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38986
Üyelik T.: 10 Şubat 2014
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Karaman
Mesaj: 164
Konular: 25
Beğenildi:76
Beğendi:68
Takdirleri:340
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

Hak ve Batıl Savaşı / Ali Parlak

UZAKDOĞU SPORLARI ADI ALTINDA BUDİZM DİNİNİN YAYILIŞI

Karate, Japon silahsız savaş sanatıdır. Yaygın kullanılış şekli ile Karete-Do’dur. Japonca’da ‘’kara’’ boş, ‘’te’’ el demektir. ‘’Do’’ ise yol, sanat anlamlarına gelir. Karate-Do deyince anlam, silahsız elin yolu anlamına gelir. Karate, Zen Budizm’i ile yoğrulmuş, Japon kültürünü de içine alan bir savaş sanatıdır.

Karatenin ilk doğuşu Okinawa adasıdır. Japonya’da derebeylik döneminde kast sistemi vardı. Savaşçı Samuray kastının dışında kalan sıradan insanlara silah taşımak yasaktı. Silah taşıması yasaklanan halk, kendini savunabilmek için silahsız dövüş sanatını öğrenmeye başladı. Bunun için de okul olarak manastırlar, öğretmen olarak da Budist rahipler hizmet ediyordu.

Budist rahiplerin kökeni de Çin ve oradan da Hindistan’a kadar uzanıyordu. Buda'nın Hindistan'daki 28. ardılı olan Bodhidharma, ustası Prajnatara'nın talimatı üzerine Çin’e gelmiş. Bu olay yaklaşık milattan sonra 6. asırda gerçekleşmiştir. Bodhidharma, Bey Krallığında Sorin Manastırına yerleşerek, buradaki halkı eğitmeye başlamıştır.

Felsefe bakımından karate, "Budizm" inancına bağlıdır. Budizm, insanın doğa ile birleşme düşüncesini bu dövüş sanatlarına eklemiştir. Bu sporlar, sporcuların güvende ve soğukkanlı olmalarını sağlar. Ayrıca ölümden hiç korkmayacak kadar da cesaretlendirir. Onların, yalan söylemeyen dürüst ve temiz insan olmalarını sağlar. Paradan nefret ederler ve kendi menfaatlerini asla düşünmemelerini sağlar. Bu ise bir dövüş sporu olarak kendini gösteren dini bir felsefenin sonucudur.

Karate antrenmanları genel olarak üç kısımdan oluşur. Kihon, Kata ve Kumite. Kihon’da temel teknikler parça parça çalışılırken, Kata’da önceden belirlenmiş çeşitli teknikler belirli bir sıra ile uygulanır. Kumite ise müsabakadır. Kata’daki bu belirli hareketlerin, Budist felsefede anlamları vardır. Kata sırasında yerde çeşitli huruflar çizilir. Bu bir çeşit ibadettir. Zaten manastırlarda rahipler tarafından öğretilen bir felsefenin, dinden başka bir şey olmadığını anlamak için alim olmaya gerek yoktur.

2. Dünya Savaşına kadar Karate, çok bilinen bir dövüş sanatı değildi. Hiroşima ve Nagazaki’ye atılan atom bombasından sonra ABD bir şey öğrendi. Bu şehirlerdeki herkes ölmemişti. Budist rahipler ve Karate ile uğraşanlar bu nükleer silahtan etkilenmemişlerdi. Sebeplerini araştırdıklarında şunu gördüler. Bu sporla uğraşan kişilerin vücudunu saran aura enerjisi o kadar fazlaydı ki, atom bombasının zararlı enerjisi insana ulaşamıyordu.

Savaş Japonya’nın teslim olması ile bittiğinde, ABD ile bir antlaşma imzalandı. General Mc Artur antlaşması. Bu antlaşmanın gizli maddelerinden birine göre, Japonya bu sporu ABD’ye öğretecekti. Japonlar için bu bir zaferdi. Çünkü kaybettikleri bir savaşı kazanacaklardı. Nasıl mı? Düşmanı kendi dinlerine sokarak ve kendi tanrılarına taptırarak. Bu istek, Budist rahipler tarafından karşılandı. Öncelikli olarak ABD’de yayılan Karate, sonra Avrupa’ya, 1965’ten sonra da ülkemize gelmiştir. Sonuç olarak Karate’nin dünyaya yayılması 2. Dünya Savaşı’ndan sonradır.

Ali Parlak
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
O'nunla var ol var olacaksan,
Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan...
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Ali Parlak 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Istiridyeler/Ali Parlak Makale ve Köşe Yazıları Ali Parlak 2 1808 11 Şubat 2018 21:31
Sen Nesin Biliyor Musun/Ali Parlak Makale ve Köşe Yazıları nurşen35 2 1758 31 Temmuz 2017 11:37
Tecelliyat/Ali Parlak Makale ve Köşe Yazıları nurşen35 1 1864 04 Temmuz 2017 22:35
Zikir/Ali Parlak Makale ve Köşe Yazıları su damlası 1 1809 24Haziran 2017 12:58
ÜÇ ÇEŞİT KİTABIN VARLIĞI/ALİ PARLAK Makale ve Köşe Yazıları su damlası 1 1472 11Haziran 2017 10:19

Alt 15 Nisan 2014, 19:52   Mesaj No:2
Medineweb Sadık Üyesi
gün ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:gün ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 20319
Üyelik T.: 18 Eylül 2012
Arkadaşları:22
Cinsiyet:Byn
Yaş:35
Mesaj: 603
Konular: 44
Beğenildi:172
Beğendi:199
Takdirleri:1717
Takdir Et:
Standart Cevap: Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

Allah allah yani dinlerini yayıyorlar bu sebeple ilginç teşekkürler ...
Ali Parlak beğendi.
__________________
💛💙
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Nisan 2014, 20:45   Mesaj No:3
Medineweb Aktif Üyesi
Ali Parlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ali Parlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38986
Üyelik T.: 10 Şubat 2014
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Karaman
Mesaj: 164
Konular: 25
Beğenildi:76
Beğendi:68
Takdirleri:340
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

DÖVÜŞ SPORLARI İÇİNE GİZLENEN HURUFLAR BUDİZM DİNİNDE İBADETTİR

Eğilme fiili, Budizm dininin gerektirdiği bir şeydir. Sporcu, salona girerken eğilerek selam verir. Eğilerek selam verme, salondan çıkarken de yapılır. Çünkü salon bir mabettir ve kutsaldır. Mabetlere gösterilen saygı, spor salonlarına da yapılır.

Çalışmalar esnasında hocaya karşı büyük bir saygı gösterilir. Çünkü hoca(sensei), Buda'nın temsilcisidir. Sensei önünde rükuya varılır. Bazı salonlarda ise secdeye kapanılır. Bu Buda'ya saygının bir ifadesidir. ABD'deki pek çok spor salonunda Buda'nın heykelleri mevcut. Bunu Hollywood filmlerinde görüyoruz zaten. Adamlar açıkça tapınıyorlar. Türkiye'de ise buna henüz cesaret edemiyorlar, yoksa kimse gitmez.

Müsabaka sırasında rakip karşısında eğilme muhakkaktır. Çünkü rakip, felsefi olarak düşününce kişinin kendisinden ve Buda'dan farklı değildir. Rakibe karşı da büyük bir saygı ile eğilinilir. Bu saygı Buda'ya saygıdır.

Bu durum ve Budizm dininin felsefesi, ABD'de açıkça anlatılmaktadır. Hatta tüm dövüş sanatları filmlerinde bu duruma vurgu yapılır. Uzakdoğu sporlarını anlatan filmlerin hemen hepsinde, ya Budanın heykeli önünde dolaşılır, ya heykelin önünde saygı ile eğilinilir(buna açıkça tapınmak diyebiliriz), ya da Budizm dininin felsefesine gönderme yapılır.

Türkiye'de bu sporu yapanlar ya bilmeden yapıyorlar, ya da bilenler varsa da açıklamaya çekiniyorlar. İyi niyetimizi kullanarak, bilmeden yaptıklarını söyleyelim. Müslüman bir ülkede bazı şeyleri açıklamak tepki çekebilir. Çünkü kimse bile bile dinden çıkmak istemez.

Gözümüzden kaçan bu müşrik akımın insanlarımıza duyurulması icap etmektedir. Aksi takdirde çok sinsi bir şekilde masum bir spor adı altında bu din yayılırsa, bunun sorumluluğu hepimizin boynuna biner.

Muhtemelen bu spor yapılırken çizilen huruflar(Kata), kişinin şuur altını etkiler. Zamanı gelince de bir çeşit büyü olarak açığa çıkar ve bu sporları yapan kişileri etkisi altına alır. Ahir zamanda çıkacak olan müşrik Deccal'ın ordusuna katılma durumuyla karşı karşıya kalabilirler. Ben müslümanım, bana bir şey olmaz, Deccal'ın ordusuna katılmam diyenler olabilir. Ama biz burada gizli yapılmış olabileceğini düşündüğümüz bir büyüden bahsediyoruz. Otokontrolü tamamen kaybettirecek bir büyüden. Hem de insanın bilmeden kendi kendine yaptığı bir büyüden.

Peki o zaman ne yapacağız? Biz böyle bir spordan mahrum mu kalacağız? Valla bu konuda ancak şöyle tavsiyelerde bulunabilirim:
1- Her nerede olursanız olun, kesinlikle kimsenin önünde eğilmeyin. Hiç kimse kutsal değildir. Hiç bir sahabe, Hz. Peygamber efendimizin(sav) önünde eğilmemiştir. Çok sevmelerine rağmen eğilmelerine izin verilmemiştir.
2- Salona girerken ve çıkarken kesinlikle eğilmeyin. Bizim için camiler daha kutsal, ama kapısından girerken eğilmiyoruz. Çıkarken de geri geri çıkıp, çıkmadan önce eğilmiyoruz.
3- Karate'de ''Kata'', Taekvando'da ''Pumse'' gibi hurfları yapmayın. Çünkü bu hurufları çizince tüm sufliyatı harekete geçirirsiniz. O sufliyat ta sizi tesiri altına alır. Belki siz farkına varmazsınız ama, kimbilir adamlar belki de Mesih Deccal'in gelmesini bekliyor. O zaman da geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olursunuz.

Bu din kardeşlerime yaptığım açık bir uyarıdır. Tehlike büyük. Ahiretinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayın.

Saygılar.

Ali Parlak

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].
__________________
O'nunla var ol var olacaksan,
Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan...
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Nisan 2014, 21:21   Mesaj No:4
Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

Ek Bilgi:

Transandantal Meditasyon, Yoga ve benzeri kuruluşlar da Budizm dininin yayılışı için çalışan kuruluşlardır. Gitmenizi hiç tavsiye etmem. Buralara giden kişiler, önce kendilerini dinlenmiş ve huzurlu hissederler. Ama daha sonra üzerlerine büyük bir ağırlık çöker.

Bütün enerjileri, Tibete doğru akar. Çünkü onların dini merkezi orasıdır.

Müslümanların namaz sırasındaki enerjileri ise Kabe'ye doğru akar. Kabe'miz büyük bir enerji merkezidir. Meylimiz ölçüsünde oradaki enerji bizi de saracağından, insan kendini daha huzurlu ve sakin hissedecektir. Huzur isteyen, meditasyona değil, namaza yönelsin...
__________________
Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz.
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Nisan 2014, 21:48   Mesaj No:5
Medineweb Sadık Üyesi
NİSAREYYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:NİSAREYYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22593
Üyelik T.: 07 Aralık 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 579
Konular: 29
Beğenildi:15
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

çok güzel bi konuya değinmişsiniz
tam da yaşayan dünya dinleri çalışırken ve budizm, hinduizm,taoizm.. gibi yaratılmışların fikirlerden uydurulma saçma (afedersiniz) dinlere çalışırken....

Elbetteki müslüman insanın rahatlamak için yoga vs şeylere ihtiyac duymaması gerekir kendi hak olan ibadeti zaten ona teslim ve tevekkül ile gereken iç huzuru fazlasıyla sağlar ELHAMDÜLİLLAH

Ama savunma sporlarına müslüman kardeşlerimiz gidiyor bu biraz sıkıntılı bi konudüşünceli000
Ali Parlak beğendi.
__________________
Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl!
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Nisan 2014, 21:58   Mesaj No:6
Medineweb Aktif Üyesi
Ali Parlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ali Parlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38986
Üyelik T.: 10 Şubat 2014
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Karaman
Mesaj: 164
Konular: 25
Beğenildi:76
Beğendi:68
Takdirleri:340
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Uzakdoğu Sporları Adı Altında Budizm Dininin Yayılışı / Ali Parlak

Alıntı:
NİSAREYYAN Üyemizden Alıntı Mesajı göster
çok güzel bi konuya değinmişsiniz
tam da yaşayan dünya dinleri çalışırken ve budizm, hinduizm,taoizm.. gibi yaratılmışların fikirlerden uydurulma saçma (afedersiniz) dinlere çalışırken....

Elbetteki müslüman insanın rahatlamak için yoga vs şeylere ihtiyac duymaması gerekir kendi hak olan ibadeti zaten ona teslim ve tevekkül ile gereken iç huzuru fazlasıyla sağlar ELHAMDÜLİLLAH

Ama savunma sporlarına müslüman kardeşlerimiz gidiyor bu biraz sıkıntılı bi konudüşünceli000
Teşekkür ederiz. Niyetimiz bir kanayan yaraya parmak basmaktı. İnşallah pansuman olur.

Bizim için şu çok önemlidir:
Cehenneme adam yuvarlamak kolaydır.
Önemli olan cennete insan kazandırmaktır.
__________________
O'nunla var ol var olacaksan,
Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan...
Alıntı ile Cevapla
Alt 21 Temmuz 2014, 23:48   Mesaj No:7
Medineweb Aktif Üyesi
Ali Parlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ali Parlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38986
Üyelik T.: 10 Şubat 2014
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Karaman
Mesaj: 164
Konular: 25
Beğenildi:76
Beğendi:68
Takdirleri:340
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Gazze'ye Selam/Ali Parlak

Tarafım belli Allahım ben müslümanım
Sonra, elbette onlara, önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından geleceğim ve onların çoğunu şükredenlerden bulmayacaksın. (Araf Suresi 17)

Demek ki şeytan altın devrini yaşıyor. İnsanlar zulümde sınır tanımıyor. Hele hele zulüm gören bir müslümansa, görmedim, duymadım, söylemedim... Sümmün, bükmün, ümyün... Dünya nasıl da üç maymun oluverdi... Hala onlarla dost olup yardım bekleyen mi var... Vayyyy vayyy... Yazık...

Acırım tükürüğe, tükürsem yüzlerine...

Dikkat edin dünya coğrafyasına... Zulüm sadece müslümanlara...
Hem budistler, hem hıristiyanlar, hem de diğerleri... yahudi zulmünü nasıl da zevk alarak izliyorlar. yahudilerde çıkmış bir tepeye, her bomba atıldığında sevinç çığlıkları atıyorlar. Bu ne vahşi bir fantezi ya... Yani ölen her müslüman için dünya zevkten dört köşe...

Böyle bir nefreti anlamak mümkün değil. Gerçi şeytan ezelde yemin etmiş, ''onların hepsini azdıracağım, çok azını doğru yolda bulacaksın'' diye...
Nasıl da şahit oluyoruz Allahım...
Gerçekten çok azız çok...
Ama şöyle teselli ediyorum kendimi: EBEDİ hayat müslümanların, dünya onların...
Alsınlar başlarına çalsınlar dünyalarını... Bize ALLAH yeter...

Sonuna kadar Filistindeki müslüman kardeşlerimin yanındayım. Hiç bir şey yapamasam da tarafım belli karınca misali...

Şeytan ve yardakcılarına lanet olsun.

Allahım...
Dua eden yok mu vereyim diye buyurdun. Sana ellerimizi açtık Allahım...

Filistine ve dünyanın her neresinde olursa olsun müslüman kardeşlerime yardım et. Zalimlerin tuzaklarını başlarına geçir.

Allahım... Sen bizi çok değer verdiğin Resulün ile İslama çağırdın. Ve biz O'nu(sav) çok sevdik. Ve Senin lütfunla davetine icabet ettik. Sen, Kuranda bize, ''size müslümanlar adını verdim'' diye buyurdun. Biz bu Senin verdiğin ismi de çok sevdik.
Ama davetine icabet etmeyen bazı kulların, sırf biz Senin çağrına uyup Sana geldik diye, sırf biz müslüman olduk diye, bizim kanlarımızı akıtmaktan zevk alıyorlar...
Biz müslüman olduk diye bize zulüm etmekten zevk alıyorlar.

Allahım güçsüz ve zayıf kaldık. Sana sığınıyoruz. Sen bizim Mevlamızsın...
Eğer bu Senden bir imtihan ise razıyız.
Sen de bizden razı isen, acılarımızın hiç bir önemi yok. Senin için zevkle ölürüz. Ama kardeşlerimiz için üzüntülüyüz. Göz yaş döker, kalp hüzünlenir ama gönül Senden razıdır Allahım...

Allahım kardeşlerimize yardım et. Allahım düşmanlarımızın oyunlarını boz. Kurdukları tuzakları başlarına geçir. Senden başka sığınağımız da yok gidecek yerimiz de...

Sana sığınırız... Biz davetine uyduk ve Sana geldik Allahım. Biz davetine uyduk ve müslüman ismiyle şereflenmek için Sana koştuk Allahım... Senden gelene razıyız. Güçsüzlüğümüzü ve zayıflığımızı Sana arz ediyoruz Allahım. Seni Bir bildik. Sana iman ettik. Seni çok sevdik. Sana geldik. Senden başka gidecek yerimiz yok. Günahlarımızı ve acizliğimizi Sana arz ediyoruz. Affına geldik. Yardımına geldik. Yardım et Allahım... Kardeşlerimize yardım et Allahım...

Benim tarafım müslüman kardeşlerimin tarafıdır.

Allahım...
Sana ellerimi açıp sadece susuyorum artık. Çünkü Sen ne istediğimi benden daha iyi biliyorsun. Amin





Ali Parlak
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
O'nunla var ol var olacaksan,
Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan...
Alıntı ile Cevapla
Alt 21 Temmuz 2014, 23:57   Mesaj No:8
Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Wan
Yaş:42
Mesaj: 2.709
Konular: 316
Beğenildi:1404
Beğendi:590
Takdirleri:533
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu ne vahşi bir fantezi Allahım müslüman öldürüyorlar/Ali Parlak

Allahümme Amin...

yüreğinize sağlık abi.
Ali Parlak beğendi.
__________________
Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Temmuz 2014, 00:09   Mesaj No:9
Medineweb Sadık Üyesi
Beytül Ahzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Beytül Ahzan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 44651
Üyelik T.: 03 Temmuz 2014
Arkadaşları:13
Cinsiyet:bayan
Memleket:istanbul
Mesaj: 632
Konular: 96
Beğenildi:41
Beğendi:0
Takdirleri:60
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu ne vahşi bir fantezi Allahım müslüman öldürüyorlar/Ali Parlak

amin...amin...amin!

yazınız şahidiniz olsun abi...
Ali Parlak beğendi.
__________________
Rabbim..
namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla...
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Temmuz 2014, 06:06   Mesaj No:10
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu ne vahşi bir fantezi Allahım müslüman öldürüyorlar/Ali Parlak

Alıntı:
Ali Parlak Üyemizden Alıntı Mesajı göster
EBEDİ hayat müslümanların, dünya onların...
Bize ALLAH yeter...

Filistine ve dünyanın her neresinde olursa olsun müslüman kardeşlerime yardım et. Zalimlerin tuzaklarını başlarına geçir.

Allahım güçsüz ve zayıf kaldık. Sana sığınıyoruz. Sen bizim Mevlamızsın...

Allahım kardeşlerimize yardım et. Allahım düşmanlarımızın oyunlarını boz. Kurdukları tuzakları başlarına geçir. Senden başka sığınağımız da yok gidecek yerimiz de...

Sana sığınırız... Biz davetine uyduk ve Sana geldik Allahım. Biz davetine uyduk ve müslüman ismiyle şereflenmek için Sana koştuk Allahım... Senden gelene razıyız. Güçsüzlüğümüzü ve zayıflığımızı Sana arz ediyoruz Allahım. Seni Bir bildik. Sana iman ettik. Seni çok sevdik. Sana geldik. Senden başka gidecek yerimiz yok. Günahlarımızı ve acizliğimizi Sana arz ediyoruz. Affına geldik. Yardımına geldik. Yardım et Allahım... Kardeşlerimize yardım et Allahım...

Benim tarafım müslüman kardeşlerimin tarafıdır.

Allahım...
Sana ellerimi açıp sadece susuyorum artık. Çünkü Sen ne istediğimi benden daha iyi biliyorsun. Amin

Ali Parlak beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Bâtıl Tuba_ İslami Kavramlar 0 25 Şubat 2014 01:25
Hak Suretinde Batıl! FECR Serbest Kürsü 0 17 Ocak 2013 16:29
Demokraside batıl bi din midir.. bilinmez Tevhid Ve Şirk Konuları 1 01 Temmuz 2011 02:17
Dünya'da Batıl İnanışlar Seleme İslam/Dinler/Mezhepler 0 20 Temmuz 2008 13:26
Batıl Dinler Emekdar Üye İslami Kavramlar 0 01 Mayıs 2008 00:42

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.