Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Edebiyat > Makale ve Köşe Yazıları

Konu Kimliği: Konu Sahibi coban_75,Açılış Tarihi:  29 Ocak 2009 (23:02), Konuya Son Cevap : 29 Ocak 2009 (23:02). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 29 Ocak 2009, 23:02   Mesaj No:1
Avatar Otomotik
Durumu:coban_75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6638
Üyelik T.: 29 Ocak 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 8
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Filistin

Filistin

Dünya, tarihinin en kanlı , en zalim asrını yaşıyor. Yer yüzü yüzlerce , binlerce cani görmüş olsa da,bu asır kadar bir vahşete şahid olduğunu zannetmiyorum.
Firavunlar geçti, nemrutlar geçti ama,hiç biri bu asrın canilerine yetişemez. İşin en acı tarafı şu ki bu caniler öldürdüğü insanları terörist gösteriyorlar.


Kendi ülkesi işgal edilen bir insanın yapması gereken nedir?Biz kurtuluş savaşını verirken terörist mi oluyorduk?yoksa kahraman mı? Bu gün ümmetin kanayan yarası mescidi Aksa,Gazze,günlerinin en acı en çileli ve adeta yahudinin zulmüyle yoğrulmuş anlarını yaşıyorlar.
Ve cani Yahudi asırların portresini günümüze taşıyarak,mazlum halkı katledip sonrada terörist süsü veriyor ve çok ilginçtir ki:ancak kararmış vicdanlar buna sessiz kalıyor

Şunu biliniz ki;Mescidi Aksa davası sadece bir milletin,yada bir cemaatin davası değildir.Yeryüzünde yaşayan bütün Müslümanların ve en azından“ben insanım benim RABBİM haksız yere insanların öldürülmesine,kadın ve çocukların eziyete maruzkalmasına karşı,
Ayetler göndererek,kalleşçe davranmayı men etmiştir;”düşüncesiyle hareket edenlerin davasıdır. Bundan asırlar evvel,Selahaddini Eyyubi“mescidi aksa işgal altında olduğu müddetçe ben asla evimde yatmayacağım”diyor ve nitekim dediğini de yapıyordu.

Akabinde bu dava için bugüne kadar nice canlar nice yiğitler şehit verildi.
O zaman bizler de Müslümanlar olarak,kendimizi sorgulayıp“bu dava için birileri canını ortaya koymuş,ben de şu saatten sonra,gerek malımla,gerek dualarımla,filistinin derdiyle dertlenip,sıkıntılarına ortak olacağım demeli ve kadın çocuk gözetmeksizin terörist bir devletin zulmü altında ezilen kardeşlerimize manevi destek de bulunmalıyız.

Yarın bize sorarlarsa mahkeme-i Kübra da,sizin eliniz vardı,ayağınız vardı,gözünüz,kulağınız ve kuvvetiniz vardı;Siz ne yapıyordunuz bu zulümlere karşı?diye.biz ne cevap vereceğiz?
Ah!Ahmed Yasin ALLAH şehadetini kabul eylesin.Bu zatın sadece kafası,kalbi ve dili çalışıyordu muhterem müslmanlar,çünkü tekerlekli sandalye de hayatını idame ediyordu.
Ama biliyormusunuz,bunların üçü ebabil kuşlarının taşıdığı üç kurşun gibiydi.

Hani mescidi harama ebrehe saldırırken o gün müslümanlar olmadığı için Allah ebabillerini gönderiyordu ya,işte onun gibi;Ve bu zat-ı muhterem,tekerlekli sandalyesinden,adeta ebrehe kesilen Yahudi tohumlarına karşı,ebabillere dönüşüyordu bir an.
Bu gün ebabil misali ahmed Yasin de yok,ama isterse insanlık binlerce ahmed ysasin çıkarta bilir.

Tabii ki bunu dünya meşgalelerine adanmış,Filistin kan ağlarken,kendileri güle eylene sabahlara kadar göbek atan,noel kutlayan ve adeta hıristiyanlaşmış bir nesilden değil ancak kuran ve sünnet terbiyesinden geçmiş,merhamet sahibi bir nesilden çıkartabilirsiniz.


Değerli cemaatim!
Bu dava hiç bitmeyecektir.Daha şahadetinin anında parmağı havada gönlü mevlada olan müslüman polis kardeşimizin KELİMEİ ŞEHADETİ yahudinin beynini çınlatırcasına haykırması,bunun delilidir..

Ve kuduzlaşan İsrail ve müttefikleri şunu bilmelidir ki:Biz bir ölürüz bin diriliriz.Bu gün şehitler veren Filistin aslında binlerce şehit kazanmıştır.Bunu biliyoruz ve o kendi yere düşsede şehadet parmağı göklerden inmeyen mübarek şehidin,mazlum erkek,kadın ve çocukların RABBİMİZE sunduğu bi şikayet dilekçesiyle,onların feryadına feryadımızı katarak.bizler de acımızı RABBİMİZE iletiyoruz ve kuran sözüyle diyoruz ki:inkarcıların yeryüzünde refah içinde diyar,diyar dolaşması sakın sizi aldatmasın;azıcık bir faydalanmadır o sonra varacakları yer cehennemdir ve ne kötü varış yeridir oarası.


Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi coban_75 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Kalp nasıl birşey Makale ve Köşe Yazıları su damlası 2 2756 04 Şubat 2009 20:27
Filistin Makale ve Köşe Yazıları coban_75 0 1421 29 Ocak 2009 23:02

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Adı: Filistin akgün Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler 1 12 Şubat 2024 18:08
Çin'deki Filistin Kara Kartal İslami Haberler 1 07 Ocak 2024 10:04
Filistin Direniyor Kara Kartal İslami Haberler 3 14 Aralık 2023 13:02
Ey Filistin! KardelenGül Edebiyat 0 22 Ağustos 2015 19:42
Filistin e DUA Huzurİslam Dua Bölümü 0 27 Aralık 2008 23:27

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.