![]() |
Tasavvuf ve NAKŞİ gereçeği.... [YT]JtBp4YrVxBM[/YT] |
Cevap: Tasavvuf ve NAKŞİ gereçeği.... Burda anlatınların tamamı safsata,uydurma ve Nakşibendiliği tam manasıyla özümseyememiş kişinin görüşleri olarak değerlendiriyorum.Ve kocaman bir LAAAAAA diyorum.. |
Cevap: Tasavvuf ve NAKŞİ gereçeği.... Alıntı:
Ferid Aydın'ın hayatını istersen bir araştır. Hemen zan da bulunma. Ferid Aydın bir nakşi şeyhiydi. 10000 adet müridi varmıştı. Anlattıklarını delilli anlatıyor.Babası ve dedeleri de şeyh. Nakşiliği özümsemeyi bırak, nakşiliğin ciğerini biliyor:). Ama avam denilen kimselere ciğeri pek gösteren olmaz. |
LAAAAAA da neye göre LAAA ..... |
|
Cevap: Tasavvuf ve NAKŞİ gereçeği.... bu adam tasavvufun t sini daha anlamamış nakşibendi tarıkatı gibi islamın anadoluda yayılmasına katkıda bulunmuş bir tarikat hakkında bilgisizce cahilce konuşan bu adamı eleştiriyorum bilmem kaç müridi varmış ta dedeleri şeyhmiş bunları geçin bu adam düpedüz tarikat münkiri |
Cevap: Tasavvuf ve NAKŞİ gereçeği.... Ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar, bunların zehirli nefesleri asla ''O nur kaynağını söndüremeyecektir'' Çünkü ''Allah nurunu tamamlayacaktır'' |
|
SAAT: 07:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.