![]() |
Anne Sevgisi Video izle |
Cevap: Anne Sevgisi Video izle çok manidar paylaşım olmuş emeğinize sağlık... Aglasam da seyretmesi güzel teşekkürler.... |
Cevap: Anne Sevgisi Video izle Alıntı:
EywaALLAH güzel insan.Önemli olan kalbin merhamet tohumunu sulamak. |
Cevap: Anne Sevgisi Video izle ArO* TEŞEKKÜRLER MUSAB BİN UMEYR.İNŞALLAH BİZLERDE O RAHMETTEN NASİBİNİ ALMIŞ ANNELERDENİZDİR.EMEĞİNİZE SAĞLIK |
canım bu dünyada yaşadığın eksiklik öbürdünyada sevinçli kavuşmayla olsun inşallah c* |
Cevap: Anne Sevgisi Video izle Gerçekten duygu dolu bir paylaşım şu saatte annemi aramak istedim ama telaşlanır :)) Allah c.c. razı ve hoşnut olsun.... |
|
Cevap: Anne Sevgisi Video izle Mevlam Kalpleri titreyen ve bir an dahi olsa annelerini aklına getiren yüreklerinizden Razi olsun.(ecmain).. Behz İbnu Hakîm babası tarikiyle dedesi Mu'aviye İbnu Hayde el-Kuşeyrî (radıyallahu anh)'den naklediyor. Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm)'e: "Ey Allah'ın Resûlü, kime iyilik yapayım? diye sordum. Bana: "Annene" diye cevap verdi. "Sonra kime?" diye tekrar ettim. "Annene" dedi. "Sonra kime?" dedim. "Annene" dedi. "Sonra kime?" dedim, bu dördüncüde "Babana, sonra da tedrici yakınlarına" diye cevap verdi." Ebu Dâvud, Edeb 129, (5141); Tirmizî Birr 1, (1898). |
SAAT: 19:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.