![]() |
Çarpım Tablosu Çok Zor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor Bu çocuğun sözeli iyi olacak :D |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor Alıntı:
Eğitimci olarak benim görüşüm ise,bu çocuk çok kaabiliyetli ama hiç öğretilmemiş bir çocuk !!! Eğer bu çocuk benim öğrencim olsa iki günde çarpım tablosunu öğretirim... |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor ama baya cesaretli olduğu kessin... bi de bunun saçları kolay kolay beyazlamaz.. neden mi? içinde bişey bırakmıyoo.. doğru veyaa yanlış herşeyi dile getiriyo.. |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor youtube den video direk açılmalıydı neden olmadı anlamadımdüşünceli000 oldu sonunda :) |
|
hemen açılmıyormu? |
açılıyorda siz eklediğinizde kısa yolu kopyala yapmadan eklediniz sanırım link vardı düzenledim şimdi konuyu açınca video direk görünüyor |
tşkler. |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor Öğretmen kendi rezilliğini bir de çekip yayınlamış...Niye öğretmedin diye sormazlar mı adama? |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor yardımcı22 üyeliğiniz hayırlara vesile olması duası ile hoş geldiniz daim olursunuz inşallah ..Paylaşımın ardından imdada yetişen bir tanıtım aslında .. |
|
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor [QUOTE=hakaşığı;362424]buna katılmıyorum.bazen ne yaparsanız yapın cocugun kapasitesi ne kaddarsa o kadar alıyo...bu cocugun kafa matematige basmıyo acık ve net matematik muhakeme işidir sanırım cocugun sozel tarafı daha baskın...yane işi sadece ogretmene yıkmak yanlış bi dusunce bi de aile var acaba ailesi ne kadar ilgileniyo.matematik bi birikimdir.bi taraftan kacırınca toplaması zor :)[/QUOTE Aile nasıl öğreteceğini bilse ,niye okula göndersin.Türklerin metodudur.''Hadi yavrum evde çalış gel''.Hiç bir işe yaramaz. İyi öğretmen dersi derste öğretendir.Aileye düşen sadece kontrol etmektir. |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor [QUOTE=oğuz;362437][QUOTE=hakaşığı;362424]buna katılmıyorum.bazen ne yaparsanız yapın cocugun kapasitesi ne kaddarsa o kadar alıyo...bu cocugun kafa matematige basmıyo acık ve net matematik muhakeme işidir sanırım cocugun sozel tarafı daha baskın...yane işi sadece ogretmene yıkmak yanlış bi dusunce bi de aile var acaba ailesi ne kadar ilgileniyo.matematik bi birikimdir.bi taraftan kacırınca toplaması zor :)[/QUOTE Aile nasıl öğreteceğini bilse ,niye okula göndersin.Türklerin metodudur.''Hadi yavrum evde çalış gel''.Hiç bir işe yaramaz. İyi öğretmen dersi derste öğretendir.Aileye düşen sadece kontrol etmektir.[/QU ders okulda ogrenilir evde pekiştirilir.egitim ailede baslar . |
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor [QUOTE=oğuz;362437] Alıntı:
|
Cevap: Çarpım Tablosu Çok Zor matematikten anlamamak ayrı bişey...onu kaydedip yayınlamak apyrı bir rezillik olsa gerek:) çocukların kitaplarına bakıyorumda artık konular öyle güzel anlatılıyorki..çarpım tablosunu , anlatırken bile ezber yaptırmıyor öğretmenler..guruplara ayırarak çarpım tablosunu öğretiyorlar... iki çocuğumunda ezberlediğini görmedim..mantığını kurdurunca demekki ezbere gerek kalmıyorevet000 yoksa hepimizin korkulu rüyası değilmiydi çarpım tablosu...kalk ayağa say...bildiğinide unut demenin, matematikteki denklemi bu olsa gerek:) |
SAAT: 19:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.